Death Stranding - embargo na recenze a velký speciál

novinka  59
Martin Šmíd, 16. 10. 2019 23:10
Jak už asi víte, herní novináři tento týden obdrželi recenzní kopii očekávané akční hry Death Stranding, za níž stojí legendární herní vývojář Hideo Kojima (Metal Gear Solid série). Ta vychází 8. listopadu pro konzoli PlayStation 4, ale Sony hře hodně věří, stejně jako samotný Hideo Kojima, který si myslí, že jde o jeho doposud nejlepší hru, takže embargo na recenze je stanoveno na 1. listopadu. Jestli se hra nakonec skutečně povedla, se dozvíte tedy už za dva týdny.

Ještě než si budete moci naší velkou recenzi bez příběhových spoilerů přečíst, můžete se těšit na obrovský speciál Death Stranding – magnum opus Hidea Kojimy, v němž se dozvíte něco o Kojimovi, jeho odchodu z Konami a následném vývoji hry Death Stranding. Vydáme ho koncem tohoto týdne. Zároveň připravujeme i další materiál, takže budete mít před vydáním o hře dostatečné množství informací. 

Na hru je přísné embargo a Sony si pečlivě hlídá, aby herní novináři něco nevyzradili a hlavně nepřipravili hráče o překvapení. Ostatně Hideo Kojima před vydáním ukázal jen to nejnutnější. Přesto se na internetu objevila fotka úvodní obrazovky. Přinesl ji server mp1st.com.

Poslední co můžeme prozradit je, že hra si ukousne v základu 48 GB místa na pevném disku (356 MB má pak Day One update na verzi 1.02). Nejde tedy o malou hru, ale ani nepatří k těm největším a podobná velikost se dala očekávat. 

Speciál i recenzi připravuje Leon, máte se na co těšit. :) 

Zdroj: null

Death Stranding

ps4
SCEE, Kojima Productions
Datum vydání hry:
8. 11. 2019
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře