Deadfall Adventures u nás vyjde s českými titulky na Xbox 360 + informace

novinka  11
Martin Šmíd, 21. 3. 2013 13:45
O akční dobrodružné hře Deadfall Adventures jsme vás už nejednou informovali. Nedávno vývojáři oznámili, že vyjde během června letošního roku. Dnes český distributor her Comgad oznámil, že u nás bude tato hra uvedena s českými titulky na PC a konzoli Xbox 360. To je jistě skvělá zpráva, níže v novince si poté můžete přečíst kompletní popis hry, jaký udávají oficiální stránky českého distributora. A ještě jedna zpráva pro ty, kteří by si chtěli koupit limitovanou edici. Ta u nás bude rovněž dostupná, přičemž bude obsahovat figurku, kompas, artbook, DVD "Making Of", oficiální , plakát, samolepky a exkluzivní DLC.

Píše se rok 1938. James Lee Quatermain je muž mnoha talentů, mezi které ale schopnost udržet si peníze rozhodně nepatří. Quatermain není příliš nadšen z toho, že má doprovázet Jennifer Goodwinovou, americkou agentkou a svou bývalou kolegyni, do egyptského chrámového komplexu, odkud mají vyzvednout starobylý artefakt – Srdce Atlantidy. Ani za mák nevěří tomu, že tento artefakt má údajně omlazující účinky, a už vůbec se nestará o to, že po Srdci pátrá i četa Ahnenerbe, nacistický oddíl specializovaný na okultní záležitosti.

Ale život má své metody, jak jednomu změnit perspektivu. Quatermain se brzy ocitne na lovu, který ho zavede do všech koutů světa – od bouřlivých pouští Egypta přes ledové arktické hloubky až do žhavých džunglí v Guatemale.

V dávno zapomenutém chrámovém komplexu se díky všemu tomu vzrušení v Quatermainovi probudí pravý dobrodruh, a tak se spolu s agentkou Goodwinovou snaží být vždy alespoň o jeden krok před nacisty a Rusy, alespoň o jeden krok blíže k Srdci Atlantidy. A hluboko v těchto chrámech, kde se z věčného spánku probouzejí pradávní strážci, se James brzy dozví, že historky jeho pradědečka nejsou tak šílené, jak se vždycky domníval. Neboť vše žije věčně, jen někdy na čas přijde spánek a zapomnění.

Vlastnosti hry
- Klasická hratelnost akčních adventur z pohledu první osoby, která kombinuje rychlou akci a intenzivní přestřelky s adventurou, která hráče odměňuje za průzkum, řešení hádanek a procházení „méně probádaných cest“
- Vybavení na cestu: kompas, mapy pokladů, zápisník a baterka – vše nezbytné pro řešení pradávných hádanek, hledání pokladů a dokonce i boj s určitým druhem nepřátel
- Likvidace nepřátel pomocí pastí v herním světě mnoha zajímavými a vynalézavými způsoby
- Exotické pitoreskní lokace z celého světa – Egypt, polární kruh a zapomenuté májské trosky
- Strhující příběh věrný duchu klasických dobrodružných filmů
- Styliazce do 30. let 20. století (zbraně, móda, hudba, vozidla, atd.)

Zdroj: Tisková zpráva, Comgad

Deadfall Adventures

ps3x360
Nordic Games, The farm51
Datum vydání hry:
1. 7. 2013
Žánr:
Střílečka, Puzzle, Adventura
KARTA HRY
4/10

Komentáře