Bioware oznámilo, kdo složí soundtrack pro Mass Effect 3

novinka  14
Martin Šmíd, 21. 12. 2011 8:45
Série Mass Effect vždycky obsahovala skvělý hudební doprovod, dneska už víme, kdo složí hudbu pro závěrečný díl plánované trilogie. Podobně jako v předchozích titulech série Mass Effect se i v tomto případě ujmou talentovaní skladatelé klíčových úloh při komponování hudby pod vedením zkušeného audiotýmu studia BioWare. Na hudbě pro Mass Effect 3 se podílejí:

Clint Mansell, na Zlatý glóbus nominovaný hollywoodský skladatel, jenž pracoval například na snímcích Black Swan, The Wrestler a Requiem for a Dream.
Christopher Lennertz, na Emmy nominovaný hollywoodský skladatel, jenž se naposledy podepsal pod hudbou k filmu Horrible Bosses. Dříve složil hudbu k DLC Mass Effect 2: Overlord, Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker a získal Interactive Academy Award za hudbu pro Medal of Honor.
Cris Velasco, známý jako autor hudby pro sérii God of War, pracoval rovněž na DLC Mass Effect 2: Kasumi a Mass Effect 2: Arrival.
Sam Hulick, veterán série Mass Effect, má na kontě hudbu pro Mass Effect, Mass Effect: Bring Down the Sky a Mass Effect 2.
Sascha Dikiciyan, další veterán videoherní branže, je znám zkomponováním hudby pro TRON: Evolution a skladeb pro Mass Effect 2: Kasumi a Mass Effect 2: Arrival.

„Kouzlo titulů značky BioWare dodávalo vždy energii jejich příběhům a hudba je pro celý dojem ze hry velmi důležitá,“ říká Casey Hudson, výkonný producent série Mass Effect. „Každý ze skladatelů hraje důležitou úlohu v tom, jakou kombinací forem podkreslit dění a emoce v Mass Effect 3.“
Zdroj: Tisková zpráva, EA

Mass Effect 3

ps3x360wiiu
EA, Bioware
Datum vydání hry:
9. 3. 2012
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře