Battlefield 4 – 17 minut dlouhé gameplay video a trailer

novinka  87
Martin Šmíd, 27. 3. 2013 7:45
Fanoušci série Battlefield se konečně dočkali. EA odhalila čtvrtý díl běžící na novém enginu Frostbite 3, který vyjde letos na podzim pro Playstation 3, Xbox 360, PC a Playstation 4. Moc informací v tiskové zprávě není, kromě toho, že hra samozřejmě bude super a revoluční. Vývojáři slibují i spoustu multiplayerových elementů ve hře pro jednoho hráče, ve které nemají chybět rozlehlé plně zničitelné úrovně, spousta zbraní a ovladatelná vozidla. Jak zatím singleplayerová kampaň vypadá, se můžete podívat níže v novince jednak díky prvnímu traileru, ale také hned 17 minut dlouhému gameplay videu, které zřejmě uspokojí všechny fanoušky série. Do komentářů nám poté napište, jak se vám nový Battlefield líbí.

UPDATE: Níže si můžete přečíst tiskovou zprávu k oznámení.

Redwood City, Kalifornie, 26. března 2013 – DICE, studio společnosti Electronic Arts, dnes představilo Battlefield 4 ™, videohru, která na podzim 2013 podzim předefinuje žánr FPS a umožní hráčům nahlédnout do budoucnosti interaktivní zábavy. Hra byla dnes přestavena na dvou slavnostních akcích ve Stockholmu a San Franciscu prostřednictvím 17ti minutového dema (link níže). "Je vzrušující být svědkem reakce lidí , kteří vidí Battlefield 4 a tím i začátek nové éru videoher poprvé,“ řekl Patrick Soderlund, výkonný viceprezident EA Games Label. “Při vývoji této hry je naším cílem vytvoření dynamického, otevřeného prostředí, které nabídne lidem velké množství překvapivých, dechberoucích momentů, o kterých budou mluvit ještě pár dní. V těchto elementech spočívá krása Battlefield 4.”

Battlefield 4 je klíčovým momentem pro Battlefield sérii – řada prvků z dlouhodobě bezkonkurenčního multiplayeru bude letos implementována do kampaně pro jednoho hráče. I v ní si nyní budou hráči užívat rozsáhlé mapy, omračující destrukční možnosti, přístup k široké škále vozidel a možnost velení taktickému týmu. Single player mód bude také obsahovat některé sociální prvky, doposud známé především z multiplayeru, např. možnost sledování a sdílení průběžného zlepšování dovedností každého hráče.

Předobjednáním Battlefieldu 4 získanou hráči zdarma prémiový rozšiřující balíček. DICE dnes současně oznámilo Battlefield 4 Digital Deluxe edici, dostupnou exkluzivně v síti Origin™, která bude obsahovat kromě základní hry a prémiového rozšiřujícího balíčku i řadu unikátních in-game předmětů a především přístup do exkluzivní mutliplayerové bety. Do ní získají přístup i uživatelé služby Battlefield 3 Premium a majitelé Medal Of Honor Warfighter Limited a Digital Deluxe edice. Lze očekávat i další předobjednávkové bonusy od lokálních prodejců.

Zdroj: Tisková zpráva, EA

Battlefield 4

ps4ps3x360xone
Electronic Arts, DICE
Datum vydání hry:
29. 10. 2013
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře