Battlefield 3 má datum vydání + informace + Trailery

novinka  18
Martin Šmíd, 6. 6. 2011 21:39
Bitva začala! Studio DICE dnes oznámilo, že další pokračování mezinárodně proslavené série Battlefield s názvem Battlefield 3 bude v Česku a na Slovensku v prodeji od 28. října 2011.Battlefield 3 je jedinou hrou v žánru stříleček z vlastního pohledu (FPS) na trhu, která využívá technologii Frostbite 2. Výsadní postavení mezi střílečkami jí zajišťuje také schopnost v rámci herního systému maximálně živě napodobit vizuální, sluchové a pohybové vjemy realistických následků probíhající akce. Hráči, kteří se nemohou dočkat, až se vrhnou do boje, se mohou zúčastnit multiplatformového betatestu, který odstartuje již v září 2011.

„Jsme velmi pyšní na to, že konečně můžeme zvednout oponu a poprvé představit Battlefield 3. Jádro vývojového týmu se drží pohromadě už od roku 2005. Společně jsme trochu zestárli, společně zažili vzestupy i pády, ale nyní jsme připraveni posunout žánr stříleček z vlastního pohledu na úplně novou úroveň,“ říká výkonný producent Patrick Bach. „Podobně jako spousta jiných hráčů jsme měli i my poměrně divoké představy o tom, co a jak bychom chtěli ve střílečkách vidět. Až dosud to byly pouze fantazie. Díky enginu Frostbite 2 se však i nejodvážnější nápady stávají realitou. Tohle je hra, jakou jsme vždy chtěli udělat.“

Battlefield 3 zachycuje intenzitu moderního globálního válečného konfliktu. Studio DICE úzce spolupracuje s bývalým příslušníkem SAS a nyní známým spisovatelem Andy McNabem, aby zaručilo autentické ztvárnění všech aspektů bojové akce v singleplayerové i multiplayerové kampani. V singleplayerových kapitolách, které budou předvedeny na E3, se představí dvě nové hratelné postavy. Ruský tajný agent Dmitrij „Dima“ Majakovskij se musí probít z budovy pařížské burzy a procpat se přeplněnými ulicemi v zoufalé snaze zabránit příslušníkům PLR odpálit bombu v centru francouzské metropole. Jonathan „Jono“ Miller, desátník námořní pěchoty a Američan každým coulem, je nasazen v nehostinném prostředí Teheránské pouště, kde bojuje proti silám PLR. Tato část obsahuje klasický prvek série Battlefield - boj v obrněné technice. Úkolem hráče je podniknout masivní tankový útok proti základně PLR. Vrací se rovněž i populární multiplayerový mód „Rush“, který bude možné hrát přímo na stánku EA.
Zdroj: Tisková zpráva

Battlefield 3

ps3x360
EA, DICE
Datum vydání hry:
28. 10. 2011
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře