Akční hra Bayonetta 3 dostává první vysoká hodnocení

novinka  12
Martin Šmíd, 25. 10. 2022 15:22
Už koncem týdne vyjde pro konzoli Nintendo Switch očekávaná akční hra Bayonetta 3 studia Platinum Games, na níž fanoušci oblíbené čarodějky čekali řadu let. Čekání se ale podle všeho vyplatilo, protože hra dostává v prvních recenzích vysoká hodnocení za opět výbornou akční hratelnost, epické souboje s bossy, nové režim i dobře napsané a charismatické postavy. Na některá hodnocení se můžete podívat níže v novince.

„Bayonetta 3 přináší působivý soubojový systém, rozmanitou hratelnosti a spoustu překvapení. Jde o jednu z nejlepších her pro Nintendo Switch, ale také o jednu z nejlepších hack´n slash, jakou jsem mohl hrát." – 9.5/10 (Hobby Consolas)

„Bayonetta 3 je strhující podívaná, která působí povědomě, ale přidává mechaniky, které potěší fanoušky i nové hráče." - 9/10 (Gamespot)

„Bayonetta 3 je výjimečná od začátku do konce a řadí se k tomu nejlepšímu, co se v žánru objevilo - a vyplatilo se na ni čekat.“ - 9/10 (God is a Geek)

„I když se některé nápady trochu ztrácejí v Bayonettě 3, žádná jiná akční hra nemá takovou představivost, vtip a styl. Připravte se, že ji budete prozkoumávat týdny." - 8/10 (VGC)



Zdroj: TZ

Bayonetta 3

nsw
Nintendo, Platinum Games
Datum vydání hry:
28. 10. 2022
Žánr:
Hack and slash/Beat 'em up
KARTA HRY
8/10

Komentáře