Akce Gangs of Sherwood se připomíná novým trailerem se záběry z hraní

novinka  1
Martin Šmíd, 9. 3. 2023 19:17
V létě minulého roku herní vydavatel Nacon oznámil přípravu kooperativní akční hry Gangs of Sherwood, v níž se setkáte s Robinem Hoodem a dalšími známými postavami. „Hrajte za Robina, Marianu, mnicha Tucka nebo malého Johna, čtyři hrdiny s jedinečnými, plně přizpůsobitelnými herními styly, a vydejte se hledat bohatství, které můžete uloupit a rozdat chudým. Od Sherwoodského lesa až po šerifův hrad vám cestu vpřed blokují hordy nepřátel. Kombinujte různé bojové styly hrdinů, abyste překazili tyranovy plány,“ stojí v popisku hry. Dnes se hra připomněla novými záběry z hraní, na trailer se podívejte níže v novince. Hra Gangs of Sherwood je ve vývoji pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Oficiální popisek

POSTAVTE SE DO ČELA VZPOURY

Hrajte za Robina, Marianu, bratra Tucka nebo Malého Johna, čtyři hrdiny s jedinečnými, plně přizpůsobitelnými herními styly, a vydejte se drancovat bohatství, které posléze rozdáte chudým. Od Sherwoodského lesa až po šerifův létající hrad vám cestu vpřed zatarasí hordy nepřátel. Kombinujte bojové styly různých hrdinů, abyste překazili tyranovy plány, mohli se utkat s efektivnějšími vojáky, hrozivými válečnými stroji a děsivými bossy, na které při svém postupu nevyhnutelně narazíte.

BERTE BOHATÝM, ABYSTE MOHLI DÁVAT CHUDÝM... A POŘÍDIT SI VÝBAVU!

Zlepšete si reputaci zachraňováním nevinných životů a rozdáváním kořisti lidem. Tím odemknete nová vylepšení a ještě ničivější komba. Utrácejte zbylé zlaťáky u obchodníků, abyste si vylepšili vybavení a přizpůsobili své schopnosti svému stylu boje.

KOOPERATIVNÍ AKCE AŽ PRO 4 HRÁČE

Provádějte čím dál působivější komba a spolupracujte s ostatními členy svého týmu. Časem se naučíte komba, která vám přinesou maximální požitek. Sejděte se s přáteli ve svém úkrytu a určete nejlepší strategii ještě před misí. Pak si vše můžete vyzkoušet na bitevním poli.

Zdroj: TZ

Gangs of Sherwood

ps5xsx
Nacon, Appeal Studios
Datum vydání hry:
30. 11. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
6/10

Komentáře