Adventura Sherlock Holmes The Awakened na sebe vybrala, vývojáři spouštějí speciální operaci

novinka  0
Martin Šmíd, 1. 9. 2022 18:14
Ukrajinské studio Frogwares před zhruba měsícem oznámilo remake adventury Sherlock Holmes The Awakened, na níž hned spustilo kampaň na Kickstarteru. Ta je úspěšná a vybralo se k dnešnímu dni 227 tisíc dolarů (cíl byl 70 tisíc). Protože kampaň za dva dny skončí, oznámili dnes vývojáři, že hra bude dostupná s největší pravděpodobností v únoru příštího roku, přičemž vyjde pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. U nás bude dostupná s českými titulky. To je určitě potěšující zpráva.

Značně kontroverznější je už ovšem akce (speciální operace), kterou se ukrajinské studio Frogwares rozhodlo uspořádat ve spolupráci se svými fanoušky, kteří jsou v armádě a bojují přímo na frontě proti ruským mírovým jednotkám (okupantům). Od dnešního dne mohou hráči sdílet kampaň na twitteru, přičemž následně vývojáři vyberou tři, kteří budou moci vymyslet jakýkoliv vzkaz ruským jednotkám, který následně bude napsán na 152mm houfnicový granát. Těžko říci, jestli si okupanti vzkaz přečtou, když jim bude granát doručen. Pokud vás každopádně akce zajímá, můžete se více informací dozvědět na twitteru

„Pokud byste chtěli, aby vaše vlastní zpráva byla napsána na dělostřelecký granýt, a zároveň budete chtít pomoci našim přátelům z Frogware, zapojte se prosím. Těšíme se, že tyto speciální zásilky pošleme našim nechtěným hostům,“ říká ve videu ukrajinský voják. 

Zdroj: Tisková zpráva

Sherlock Holmes: The Awakened (remake)

xsxps5ps4xonensw
Frogwares , Frogwares
Datum vydání hry:
11. 4. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
7/10

Komentáře