Nový trailer na hru MotoGP 24 představuje trh s jezdci

novinka  3
Martin Šmíd, 19. 4. 2024 12:57
Studio Milestone nedávno představilo závodní hru MotoGP 24, která letos přinese hned několik zajímavých novinek. Mezi nimi je i trh s jezdci, po němž fanoušci volali řadu let. Dnes tu máme nový trailer, jenž se zaměřuje právě na představení trhu s jezdci, podívat se na něj můžete níže v novince.

„Kromě větší atraktivity a dynamiky hlavního režimu hry tato funkce prodlouží životnost a znovuhratelnost, protože se soupisky budou měnit v každé sezóně, a tak hráči najdou každý rok nové vzrušující výzvy a scénáře, které mohou zažít. Možnosti jsou nekonečné, protože jak umělá inteligence, tak hráči mohou být v průběhu sezóny vybrány, aby změnili tým. Stejně jako ve skutečném životě budou výkony určovat, jakou nabídku obdrží. Nedosažení cílů současného týmu může ohrozit místo pro příští sezónu a donutit hráče přijmout nabídky od menších stájí. Naopak skvělé výkony budou odměněny smlouvami od špičkových týmů. Důležité je, že vše výrazně ovlivní chování hráčů na trati i mimo ni. Rivalita s ostatními jezdci i lajky a odpovědi na fiktivní sociální síti budou podněcovat fámy o možných přestupech,“ stojí v popisku této novinky.

Hra MotoGP 24 vyjde 2. května 2024 na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch a digitálně na PC.

Zdroj: TZ

MotoGP 24

xsxps5nswps4xone
Milestone , Milestone
Datum vydání hry:
2. 5. 2024
Žánr:
Závodní
KARTA HRY

Komentáře