Nintendo - E3 2017

special  34
Martin Šmíd, 13. 6. 2017 18:33
Nintendo nemělo na E3 klasickou tiskovou konferenci, přichystalo si místo ní Direct prezentaci, během níž jsme se dočkali nových trailerů na už oznámené hry, ale bylo představeno i několik zajímavých novinek pro konzoli Nintendo Switch. Níže se můžete na to nejzajímavější podívat.

Nový trailer na Xenoblade Chronicles 2
Nintendo svoji dnešní prezentaci odstartovalo novou ukázkou z očekávané akční RPG hry Xenoblade Chronicles 2. Během traileru byl lehce nastíněn příběh, ale také jsme viděli rozmanité lokace jako pláže, zasněžené plochy nebo lesy s jedinečnými potvorami a zvířaty. Na trailer se můžete podívat níže v novince. Na konci traileru pak bylo oznámeno, že se s Xenoblade Chronicles 2 počítá na konec letošního roku, takže nedošlo zatím k odkladu, o němž se trochu spekulovalo.

Rocket League oznámen pro Nintendo Switch
Pro konzoli Nintendo Switch byla oznámena hra Rocket League, která dříve slavila obrovský úspěch na konkurenčních platformách. Verze pro Switch nabídne několik exkluzivních kosmetických věcí a zajímavostí je i cross-network play, takže si hru budete moci zahrát proti hráčům na ostatních platformách (jaké, bude stanoveno).

Oznámen nový Kirby pro Nintendo Switch
Nintendo dnes během své prezentace oznámilo novou plošinovku se svým oblíbeným hrdinou Kirby, která je v současnosti ve vývoji a vyjde v příštím roce exkluzivně pro konzoli Nintendo Switch. Během prezentace jsme se dočkali několika ukázek, které nevypadají vůbec zle, na trailer se podívejte níže v novince.

Nintendo oznámilo Metroid Prime
Fanoušci série Metroid Prime si dlouho přáli regulérní pokračování. To dnes Nintendo skutečně oznámilo, Metroid Prime 4 je v současnosti ve vývoji exkluzivně pro konzoli Nintendo Switch. Bohužel dalších informací jsme se nedočkali, ani nám nebyl puštěn nějaký teaser. Dá se tedy předpokládat, že vývoj teprve začal a na hru si nějaký ten čas počkáme. Na to ostatně poukazuje i skutečnost, že Nintendo nechtělo ani naznačit, kdy se hry dočkáme.

Svoji novou plošinovku dostane i Yoshi
Nintendo dnes kromě nové plošinovky s Kirbym oznámilo, že svoji vlastní hru dostane i jeho další oblíbený hrdina, a to Yoshi. Tato hra je v současnosti ve vývoji pro konzoli Nintendo Switch a vyjde nejdříve v příštím roce. Níže se můžete podívat na první záběry z hraní. Moc jich není, ale fanoušky zeleného roztomilého ještěra jistě potěší.

Záběry z rozšíření The Master Trials pro The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Během prezentace došlo i na první rozšíření pro hru The Legend of Zelda: Breath of the Wild, které se jmenuje The Master Trials a nabídne řadu lákavých novinek. Zde je souhrn všech novinek, které DLC pack The Legend of Zelda: Breath of the Wild – The Master Trials nabídne:

  • - Trial of the Sword: V této nové lokaci se můžete pokusit složit novou Trial of the Sword (kupříkladu v The Legend of Zelda: Twilight Princess známou jako Cave of Trials). Link zde bude začínat bez brnění a zbraní a poražením všech nepřátel v jedné místnosti bude moct po-stoupit do další. Těch je v Trial of the Sword celkem 45 a pokud se Linkovi povede dojít až na konec, probudí plnou sílu Master Swordu!
  • - Hard mód: Fanoušci, kteří hledají novou výzvu se mohou těšit na Hard mód, ve kterém je úro-veň protivníků vyšší (například červení Bokoblini se změní na modré) a kde mohou dokonce narazit na silnější protivníky tam, kde se v normální hře vůbec nevyskytovali. Nepřátelé si navíc budou během bitvy postupně obnovovat zdraví, takže nebude čas příliš poskakovat okolo a budou mít lepší detekční schopnosti, takže nebude tak snadné se okolo nich proplížit. V tomto módu navíc hráči po celém Hyrule najdou desky připevněné na balonech, které jim po jejich dosažení umožní bojovat s nepřáteli a získávat poklady!
  • - Hero’s Path mód: Prozkoumávat království Hyrule je napínavé, ale s tak obrovským světem je občas pro hráče těžké zapamatovat si, která zákoutí ještě neprošmejdili. Nový Hero’s Path mód ale umí zdokumentovat každý hráčův krok až 200 hodin herního času zpátky a zobrazit jeho cestu jako zelenou čáru na mapě, a to včetně slideru pro přesné sledování v čase. Tahle novinka bude dokonce fungovat retrospektivně, takže hráči si budou moct svou cestu zpětně prohlédnout i v již rozehraných dobrodružstvích a odhalit tak doposud nenavštívená místa, kte-rá jistě skrývají mnohá zajímavá tajemství čekající na svá odhalení!
  • - Korok Mask: Po nalezení nového předmětu Korok Mask bude pro hráče mnohem snazší hle-dat lokace jednotlivých Koroků. Pokud s ní bude hráč vybaven, tahle maska se začne třást po-každé, když bude v okolí schovaný nějaký Korok!
  • - Travel Medallion: Kdesi ve světě bude nově ukrytá truhla obsahující Travel Medallion. Tento předmět hráčům umožní dočasně vytvořit nový cestovní bod na jejich aktuální pozici. Link se pak bude schopen na tento bod kdykoliv znovu přenést. Aktivní bude moct být vždycky pouze jeden tento bod.
  • - Nové vybavení: K dispozici bude také 8 nových kousků vybavení inspirovaných postavami z předchozích The Legend of Zelda her. Hráči se tak po jejich objevení budou moct vystrojit kupříkladu jako Midna, Tingle, Phantom a Majora’s Mask.
  • Rozšíření vyjde už 30. června letošního roku.

    The Elder Scrolls V: Skyrim - 'Take a Walk' Nintendo Switch Trailer

    Nový trailer na Fire Emblem Warriors
    Nintendo začátkem roku oznámilo, že studio Omega Force připravuje na podzim akční hru Fire Emblem Warriors pro konzole Nintendo Switch a Nintendo 3DS. Hra se odehrává v zemi Aitoris, který byla náhle pokryta tmou. Existuje ovšem naděje, že se vše vrátí zase do starých kolejí. Jde o Shiona a Lian, děti zesnulého krále, kteří jsou hlavními hrdiny celé hry. Shion chtěl být vždy rytířem, který bojuje s protivníky, o trůn nikdy moc velký zájem neměl. Jeho sestra Lian je inteligentní, a ačkoliv je tlačena na trůn, má o tom velké pochybnosti. Kromě těchto dvou zcela originálních postav se ve hře objeví i další, které už fanoušci znají. Třeba Chrom (Fire Emblem Awakening) a Marth (Fire Emblem: Shadow Dragon and the Blade of Light). Dnes jsme se během Directu dočkali nového traileru, naleznete ho níže.

    Super Mario Odyssey – nový trailer a datum vydání
    Dnes jsme se během Directu dočkali nového povedeného traileru na očekávanou plošinovku Super Mario Odyssey, která je ve vývoji exkluzivně pro konzoli Nintendo Switch. Zároveň bylo oznámeno, že hra je téměř dokončena, takže bude moci vyjít už 27. Října letošního roku. Určitě skvělá zpráva pro všechny fanoušky.

    Nintendo Spotlight: E3 2017

    Komentáře