Hry 6/2011

special  17
Martin Šmíd, 4. 6. 2011 13:00
Květen je fuč a nastupuje červen, zatím nejnabušenější měsíc tohoto roku, který bude hlavně ve zmanení návratu jedné velké videoherní ikony, Duka. Vaší pozornost si ale určitě zaslouží i další očekávané hry, ať už třeba Hunted: The Demon's Forge, inFamous 2, Alice: Madness Returns, F.E.A.R. 3 nebo remake skvělé hry The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. Na celý seznam očekávaných her pro měsíc červen se podívejte v celém článku.

(Multi) Duke Nukem Forever – (10. června) Mimozemské hordy útočí a jen Duke dokáže zabránit katastrofě. Prasopoldové, mimozemské zmenšovací paprsky ani hroziví bossové z jiného světa nedokážou zabránit našemu hrdinovi ve splnění jeho hlavního úkolu: zachránit Zemi, zachránit děvčata a ještě si při tom všem udržet imidž nesmlouvavého drsňáka. Král přichází s arzenálem pořádných zbraní, nepřerušované akce a nebývalých úrovní interaktivity. Tahle hra zkrátka pořádně šlape na plyn a přináší s sebou salvu ironie. Zahrajte si basket, zdvihejte činky, listujte magazíny pro dospělé, pište sprosté vzkazy na tabule nebo vrhejte pohledy na množství sexy žen, kolem kterých se točí Dukeův život – pokud se tedy dokážete na dostatečně dlouhou dobu odtrhnout od likvidace mimozemských nájezdníků. Duke Nukem byl a již navždy bude herní ikonou, a toto je jeho příběh.
Předobjednat za 1398,- na GameLeader http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Duke+Nukem+Forever .

(Multi) Hunted: The Demon's Forge – (3. června) Hra Hunted, jež je založena na enginu Unreal 3, představuje svěží pojetí klasického fantasy herního titulu a zároveň vám zprostředkovává intenzitu a akci, jakou se vyznačují moderní střílečky. Vy a váš spoluhráč můžete kontrolovat buďto E’laru, expertku na zbraně na dálku, nebo Caddoca, který zručně vládne mečem, s nimiž sestoupíte do temného a zlověstného světa, kde si vychutnáte nezapomenutelný kooperativní zážitek. Jak budete cestovat hlouběji do světa Kala Moor, budete muset využívat paletu smrtících zbraní, mocná kouzla a taktiky krytí, abyste čelili vlnám zákeřných nepřátel. Bude zapotřebí, aby dva zdatní válečníci spojili své síly při průzkumu hrozivých kobek, zarostlých ruin a podrobených měst... stejně jako při odhalování tajemství Démonické výhně (Demon’s Forge).
Předobjednat za 1098,- na GameLeader http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Hunted .

(PS3 exkluzivní) inFamous 2 – (7. června) Jednou z těch nezajímavějších her pro měsíc červen je i pokračování vynikající akce inFamous. Nedobrovolný superhrdina Cole MacGrath se vrací, aby zažil epický příběh, ve kterém musí poté, co byl obviněn ze zničení Empire City, podniknout dramatickou cestu za odhalením skutečného potenciálu vlastních superschopností. Kromě toho inFamous 2 nabízí hráčům, aby si mohli vytvářet vlastní mise a ty poté sdílet ostatním přes Playstation Network.
Předobjednat za 1348,- na GameLeader http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/1403/infamous-2.html .

(3DS exkluzivní) The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D - (17. června) The Legend of Zelda: Ocarina of Time se v roce 1998, kdy vyšla pro herní konzoli Nintendo 64, stala okamžitě hitem a dodnes je uznávána jako z nejlepších her, které kdy spatřily světlo světa. Nyní se po třinácti letech vrací pro novou kapesní konzoli Nintendo 3DS. Na hráče v nové verzi čeká nejen epický příběh, ve kterém se zhostí role Linka, mladého chlapece, který byl vybrán osudem, aby porazil zlo, které je ztělesněno postavou Ganondorf, ochránil princeznu Zeldu a zachránil zemi Hyrule před zkázou. Kromě toho se nově hráči dočkají funkčního 3D efektu, bez nutnosti nosit brýle, využití dotykového displeje pro rychlé přepínání mezi jednotlivými předměty či sledování mapy, použití analogové páčky Circle Pad a pohybového senzoru.

(Multi) Alice: Madness Returns - (17. června) Toto temné zpracování Alenky v říši divů sleduje osudy již dospělé Alenky při návratu do podivuhodného světa její mysli. Zde se snaží najít pravdu o své minulosti, ale záhy zjišťuje, že její jediné útočiště před vnějším světem se proměnilo v děsivou noční můru. Alence i říši divů hrozí, že budou pohlceny šílenstvím. Hráči budou cestovat Alenčinou představivostí ozbrojeni mlýnky na pepř, noži a dalšími zbraněmi, kterými budou likvidovat nepřátele jako jsou trollové, loutky, čajové konvice a nestvůry podobné panenkám. Boje doprovází výkřiky bolesti, zvuky sekání, cákance krve, které ohazují Alenku i prostředí.

(Multi) F.E.A.R. 3 - (21. června) F.E.A.R. 3 pokračuje v odkazu zavedené značky jménem F.E.A.R. Jedná se o paranormální hororovou střílečku z pohledu první osoby, v níž dostávají prostor líté souboje zakotvené v realitě. F.E.A.R. 3 celou sérii dále rozvíjí tím, že představuje Divergentní kooperaci pro dva hráče: obsáhlé, společné hraní, ve kterém jsou hráči vybaveni výrazně odlišnými schopnostmi, jež mohou ovlivnit jak jejich vlastní hru, tak i zážitek spoluhráče. Hráči mohou převzít roli Point Mana, geneticky upraveného vojáka s nadlidskými reflexy a schopností manipulace s časem, nebo nemrtvého ducha jeho bratra Paxtona Fettela, paranormální entity, která disponuje neuvěřitelnými mentálními silami.
Předobjednat za 1298,- na GameLeader http://www.gameleader.cz/?loc=search&super_id=Alice%3A+Madness+Returns&search_keyword=F.E.A.R.+3 .

(Multi) Dungeon Siege III - (17. června) Rozpolcena vedví, křehká rovnováha moci mezi silnými frakcemi království Ehb se rozpadla. Jako jeden z posledních představitelů obránců země nacházejících se v nemilosti, Desáté legie, je na vás, abyste kdysi mocnou Legii znovu vybudovali a zachránili Ehb od propadu do temnoty. Budete cestovat úžasnou krajinou Ehbu spolu se skupinou jedinečných společníků a porážet rozmanité druhy padouchů a příšer pomocí kombinace hrdinských schopností, magie a zbraní. Dungeon Siege III plynule mísí intuitivní akční hru s robustním RPG systémem zahrnujícím rozsáhlou nabídku schopností, širokou multiplayerovou složkou a hloubkou příběhu, jíž jsou Square Enix a Obsidian Entertainment proslulí.
Předobjednat za 1298,- na GameLeader http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Dungeon+Siege .

(Multi) Shadows of the Damned – (21. června)
(PS3 exkluzivní) Tom Clancy's Splinter Cell Classic Trilogy HD (červen)
(Multi) Child of Eden (9. června)
(PS3 exkluzivní) White Knight Chronicles 2 (10. června)
(Multi) Red Faction: Armageddon (9. června)
(Multi) Supremacy MMA (9. června)
(Multi) Green Lantern: Rise of the Manhunters (3. června)
(Multi) Transformers Dark of the Moon (21. června)
(3DS exkluzivní) DualPen Sports(3. června)

Komentáře