Hry 4/2011

special  12
Martin Šmíd, 3. 4. 2011 2:04
Měsíc březen je nenávratně pryč, takže se znovu hlásíme, abychom vám představili hry, které se dostanou na pulty obchodů v následujících čtyřech týdnech. Asi největší pozornost si od vás vyslouží hry Portal 2, Mortal Kombat, Operation Flashpoint: Red River, Shift 2 Unleashed a SOCOM: Special Forces, ale určitě stojí za pozornost i další. Dejte se tak do čtení a pomalinku začněte přemýšlet, kde vezmete na hry peníze.

(Multi) Portal 2 (datum vydání – 18.4.) – Po velkém úspěchu prvního Portalu, který sloužil jen jako takový menší bonus Orange Boxu, nyní přichází regulérní pokračování. Hlavním režimem Portalu 2 je příběhová kampaň, která uvádí na scénu zástup nových postav, množství originálních logických prvků a mnohonásobně početnější nabídku zkušebních komor. Hráči budou objevovat dosud nepoznané části komplexu Aperture Science Labs a znovu se setkají s příležitostně vražedným počítačem jménem GLaDOS, který byl jejich průvodcem i v původní hře. Druhou stěžejní částí je kooperativní režim pro dva hráče, který obsahuje dvě zcela separátní kampaně s jedinečnými příběhy, zkušebními komorami a dvěma novými postavami.
Koupit za 1298,- na GameLeader - http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Portal .

(Multi) Mortal Kombat (datum vydání – 18.4.) - Mortal Kombat série v posledních letech strádala, přičemž fanouškům bylo ještě více horko zhruba před dvěma lety, kdy zbankrotoval vydavatel Midway. Všichni si tak kousali nervozitou nehty, co s jejich populární sérií bude. Naštěstí značku Mortal kombat odkoupil Warner Bros, který si uvnitř svého nově budovaného kolosu založil studio NetherRealm Studios, které bude mít do budoucna jeden jediný úkol - zásobovat fanoušky Mortal Kombatu novými a novými díly, po kterých tolik volají. První z nich už vyjde tento měsíc, přičemž se vrací ke kořenům série, takže hráčům přinese krvavé bitvy v arénách. Playstation 3 hráči si navíc budou moci užít hru ve 3D a jako bonus dostanou postavu Kratose.
Koupit za 1298,- na GameLeader - http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Mortal+Kombat .

(Multi) Operation Flashpoint: Red River (datum vydání – 18.4.)– Fanoušci vojenských akcí už určitě netrpělivě očekávají nový Operation Flashpoint. Red River je zavede do sporu mezi Čínou a USA uprostřed Tádžikistánu a poskytne vypracovanější arzenál, emotivnější prožitek, nekončící akce a především válečný realismu. Mezi Afghánistánem a Čínou se chystá vzplanout další světový konflikt. Údolí, města a hory Tádžikistánu se stanou krvavou frontou sil lidové osvobozenecké armády, povstaleckých bojovníků guerilly a amerických námořních jednotek. Vy a váš fireteam to můžete změnit.
Koupit za 1298,- na GameLeader - http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Operation+Flashpoint .

(Multi) Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters (datum vydání – 1.4.) - Vůbec poprvé v historii této herní série vkročí hráči na legendární hřiště Augusta National, seznámí se s bohatou historií a tradicí turnajů Masters a vydají se na vlastní cestu za titulem šampióna Masters. Kromě možnosti zahrát si na fairwayích a greenech golfového klubu Augusta National nabízí Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters řadu zdokonalených a inovativních vlastností a funkcí jako například kompletně přepracovaný mód kariéry, zcela nový prvek postavy caddieho, nově zpracovanou prezentaci ve stylu televizních přenosů, nová hřiště a známé golfisty z PGA TOUR.

(Multi) Sniper Ghost Warrior (datum vydání – 18.4.) - Sniper: Ghost Warrior se odehrává na krásném ostrově Isla Trueno, který se nachází kousek od Kolumbie. Při pohledu na něj by se dalo říci, že není krásnějšího místa pro život. Po chvilce už ale pochopíte, že se na tomto ostrově objevit je čilé bláznovství. Tvrdou rukou tu totiž vládne drogový dealer Wasquez, který má opravdu obrovské plány, mezi kterými jsou zahrnuty i jaderné zbraně. Je tak jasné, že tato situace je dále neudržitelná, takže Američané na ostrov vyšlou speciální jednotku Delta Force, která má za úkol zajistit vše o jaderných zbraních a svrhnout režim Wasqueze. Díky tomu se tak hráči chopí seržanta Tylera Wellse, který je vycvičen pro špionážní mise, kde se po většinu plíží s pistolí s tlumičem a na zádech má svoji věrnou přítelkyni, odstřelovací pušku. Playstation 3 verze bude obsahovat vylepšenou grafiku, exkluzivní mise, levely a zbraně. Rovněž samotná hratelnost bude upravena, aby si hráči hru co nejvíce užili.

(Multi) Shift 2 Unleashed (datum vydání – 1.4.)– Velmi úspěšná série SHIFT se vrací na trať pod titulem SHIFT 2 UNLEASHED, aby fanouškům motorsportu přinesla ty dosud nejrealističtější závodní zážitky. Až děsivě autentická fyzika a model poškození tratí a vozů, adrenalinové noční závody a věrný dojem z jízdy ve vysoké rychlosti v kombinaci s pohledem kamery z helmy jezdce vás posadí pevně přímo doprostřed akce. Při intenzivních soubojích o prvenství na cílové čáře pocítíte každou srážku i nerovnost na trati.
Koupit za 1298,- na GameLeader - http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Shift .

(PSP exkluzivní) The Third Birthday (datum vydání – 1.4.) - Příběh 3rd Birthday se bude celý odehrávat ve velkoměstě New York, které je napadeno nebezpečnými tvory, kteří se rozhodně nehodlají chovat tak, jak se patří a sluší. Je tak čas nasadit vojenskou techniku, která obklíčí město. No a přesně do tohoto pekla se dostane i naše hrdinka Aya Brea, dnes už bývalý policejní důstojník. Možná se nyní ptáte, jak tentokrát zní úkol. Ten je opravdu prostý. Budete si to muset vyříkat s krvežíznivými monstry a zabránit, aby se nákaza dostala z města. Pokud by se tak stalo, mělo by to dalekosáhlé následky a není vyloučeno, že lidstvo by zmizelo z povrchu zemského. Je jasné, že k něčemu takovému nesmí dojít.

(3DS exkluzivní) Rabbids 3D (datum vydání – 1.4.) – Králící jsou zpět., a to ve zbrusu novém dobrodružství. Na hráče čeká několik desítek různorodých 2D levelů, kterými budou muset prohopsat. Připraveny jsou i tři unikátní herní mody, “Story mode”, “time-attack” a “challenge mode”, takže hra slibuje i dlouhotrvající zábavu, která rozhodně neskončí po několika hodinách. Pokud tak máte ušáky rádi, nenechte si ujít jejich nové dobrodružství, nyní ve 3D rozměru.
Koupit za 1198,- na GameLeader - http://www.gameleader.cz/wii-hry/1384/rabbids-travel-in-time-3d.html .

(PS3 exkluzivní) SOCOM: Special Forces (datum vydání – 20.4.) - SOCOM 4 s sebou ale přináší opravdu mnoho vítaných změn a doplňků, přičemž onen hlavní recept, tedy taktická akce z pohledu třetí osoby, zůstává a navíc otevírá náruč i hráčům, kteří jsou do série naprostými nováčky. S týmem jste vysazeni na úžině kdesi u Malaccy, která je klíčovým obchodním bodem, mezi Pacifickým a Indickým oceánem. Že se nebudete opalovat, je vám snad jasné. Abyste se nemuseli před každým mrknutím modlit o svůj život, na záda vám budou dohlížet dva Jihokorejci a dva drsňáci ze západu. Schweitzer a Wells jsou ze západu a Jižní Korea poskytla Chunga a záhadnou ženštinu s přezdívkou Forty-Five, kterou si přivlastnila pravděpodobně podle jejího oblíbeného kalibru.

(Multi) Thor(datum vydání – 29.4.)
(Multi) Virtua Tenis 4 (datum vydání – 29.4.)
(3DS exkluzivní) Combat of Giants: Dinosaurs 3D (datum vydání – 1.4.)
(Multi) WSC Real 11 (datum vydání – 1.4.)
(PSP exkluzivní) Patapon 3 (datum vydání – 15.4.)
(PSP exkluzivní) Final Fantasy IV: The Complete Collection (datum vydání – 16.4.)
(Multi) Dynasty Warriors 7 (datum vydání – 8.4.)
(Multi) Michael Jackson: The Experience (datum vydání – 15.4.)
(DS exkluzivní) Lego Ninjago (datum vydání – 15.4.)
(Xbox 360 exkluzivní - Kinect) Fantastic Pets (datum vydání – 16.4.)
(Wii exkluzivní) The Conduit 2 (datum vydání – 22.4.)

Komentáře