Hry 3/2011

special  16
Martin Šmíd, 3. 3. 2011 0:07
Měsíc březen bude hlavně ve znamení dlouho očekávané kapesní konzole Nintendo 3DS. Na ní se bude upírat asi největší pozornost hráčů, ale i herních médií. Březen ale bude také měsícem velkých her pro zaběhnuté konzole. Těšit se můžete třeba na akční nářez Crysis 2 od EA, který u nás vyjde s českými titulky. Určitě se neztratí ani Pokemon Black/White, Fight Night Champion, Dragon Age 2, Homefront, Motorstorm: Apocalypse a spousta dalších her. Určitě si z následujícího výběru vybere každý.

Nintendo 3DS – Vychází 25.3.
Nintendo změnilo svět videoher několikrát. Naposledy to bylo v letech 2004 a 2006 s využitím dotykového displeje a s pohybovým ovládáním. A nyní se chystá prolomit dosud zdánlivě nepřekonatelnou bariéru a vstoupit do zcela nové dimeze. Nintendo na trh přichází s novou kapesní konzolí Nintendo 3DS, přenosný 3D zážitek, pro jehož vychutnání není třeba otravných speciálních brýlí.

Nintendo 3DS neumožní pouze sledovat a hrát trojrozměrné hry bez brýlí, nabízí i mnoho nových možností, jak se spojit, sdílet a komunikovat s přáteli.

Koupit za 6 798 Kč
Nintendo 3DS Cosmo Black - http://www.gameleader.cz/wii-hry/1383/nintendo-3ds-cosmo-black.html .
Nintendo 3DS Aqua Blue - http://www.gameleader.cz/wii-hry/1382/nintendo-3ds-aqua-blue.html .

Hry pro Nintendo 3DS

Pilotwings Resort
Nintendogs + Cats: Golden Retriever & New Friends
Nintendogs + Cats: French Bulldog & New Friends
Nintendogs + Cats: Toy Poodle & New Friends
Super Street Fighter IV: 3D Edition - Vysoce hodnocený zážitek z konzolí je nyní k dispozici ve vaší dlani spolu s bohatou nabídkou novinek, které beze zbytku využívají všech možností Nintenda 3DS. Najdete zde všech 35 hratelných postav, bonusové úrovně a atraktivně ztvárněná Ultra komba.
The Sims 3
PES 2011 3D – Pro Evolution Soccer
LEGO Star Wars III: The Clone Wars
Ridge Racer 3D
Super Monkey Ball 3D
Samurai Warriors: Chronicles
Asphalt 3D
Tom Clancy’s Ghost Recon: Shadow Wars
Tom Clancy’s Splinter Cell 3D - Ve hře Splinter Cell Tom Clancy 3D, je Sam Fisher vyslán za nepřátelskou linií na korejský poloostrov, aby zabránil třetí světové válce. Má za úkol vyšetřit, kdo je zodpovědný za potopení USS Clarence E Walsh, amerického technicky vysoce vyspělého křižníku. Díky vyšetřování Sam zjistí, že mezi hlavní aktéry, kteří plánují použít Masse jádra a zahájit tak třetí světovou válku, patří válečný soudruh Douglas Shetland, Displace International, a admirál Otomo, třetí velitelství informačních obraných sil (I-SDF). Samovým cílem je infiltrovat jejich linky a odhalit jejich záměr dřív, než se jim podaří zahájit nový celosvětový vražedný konflikt.
Rayman 3D - Rayman 3D je adaptací Rayman 2 na Dreamcastu, nejlepší verze ze všech her o Raymanovi. Díky Raymanu 3D, znovu objevíte neuvěřitelná dobrodružství Raymana v hlubším a optimalizovaném světě. Postupujte ve světě 3D, který je plný překvapení a kouzelných tvorů a porazte nelítostné nepřátele v nebezpečných prostředích: Přidejte se k Raymanovi v ještě lepší platformové hře!

Hry můžete objednávat kliknutím na http://www.gameleader.cz/wii-hry/nintendo-3ds/ .

(Multi) Crysis 2 (datum vydání – 25.3.) - Ve hře Crysis 2 se na Zemi vrátili mimozemšťané, tentokrát však s mohutnými invazními silami, které nemají za cíl nic menšího, než naprosté vyhlazení lidstva, a začít chtějí právě tím, že zničí jedno z nejznámějších měst planety. Ulice New Yorku zaplavili mimozemští útočníci a obrovské množství obyvatel města je s rychlostí epidemie zasaženo chorobou, způsobující děsivé noční můry. Veškeré městské systémy se rozkládají ve všeobecném chaosu, ulice jsou zničeny a plné hořících ruin. Je to New York, jaký jste ještě neviděli. Útočníkům nedokážou vzdorovat polovojenské policejní jednotky, ani mocná americká vojenská mašinérie, a ten, kdo ještě neuprchnul, je předem odsouzen k smrti. Pouhé přežití v tomto smrtícím pekle bude možné jen s technologií, která daleko přesahuje cokoli, co měl voják současnosti možnost kdy vidět. Takový prostředek k přežití zdědí jeden muž. Jeden supervoják, který disponuje vyspělou bojovou technologií budoucnosti v podobě obleku Nanosuit 2, se stane posledním pilířem záchrany lidstva před zničením v městské džungli, v níž se New York proměnil.
Koupit za 1298,- Kč - http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Crysis .

(DS exkluzivní) Pokemon Black/White (datum vydání – 4.3.) - Jako začínající Pokémonní trenér se dostáváte do regionu Unova, které je technicky mnohem vyspělejší než předchozí země, které jsi už prošel. Města jsou plné mrakodrapů, jednotlivé části ostrova spojují mosty a silnice se silnou dopravou, všude se něco děje a upřímně i takové maličkosti jakými jsou reklamní panely značí, že věci v tomto regionu fungují trochu jinak. Pokémony, které jsi znal z předchozích dílů, v regionu Unova vůbec nežijí, a tak budeš na svých cestách potkávat neustále nové a nové druhy z celkem 156 Tobě doposud neznámých Pokémonů. Jsou to například noví startovní Pokémoni Snivy, Tepig a Oshawott nebo nová legendární dvojice Zekrom a Reshiram. Jaké Pokémony chytíš a na jakého ze dvou legendárních Pokémonů narazíš, záleží podle toho jakou ze dvou verzí si vybereš.

(Multi) Fight Night Champion (datum vydání – 4.3.) - Fight Night Champion posouvá žánr boxerských her o pořádný kus dopředu způsobem, jaký je v hrách EA SPORTS dosud nevídaný. Hráči mohou bojovat v roli začínajícího boxera Andre Bishopa v módu Champion podle předem daného scénáře, anebo si vybrat postavu některé z více než 50 legend boxerských ringů. V obou případech je jejich úkolem probojovat se na absolutní vrchol. Fyzikální model hry pochází z mnohonásobně oceněného titulu Fight Night Round 4 a herní systém proto dosahuje ve své kategorii té nejvyšší kvality. Ve Fight Night Champion vás čeká brutální, zrádná a nelítostná atmosféra světa profesionálního boxu.
Koupit za 1348,- Kč - http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Fight+Night+Champion+ .

(Wii exkluzivní) uDraw Tablet with uDraw Studio (datum vydání – 4.3.) - uDraw GameTablet je první svého druhu. Jedná se o revoluční herní systém, který rodinám s dětmi poskytuje jedinečnou a zábavnou možnost, jak hrát s Wii. Inovativní vlastnosti umožňují dětem se umělecky vyjádřit a vdechnout svým představám život. uDraw GameTablet vytváří zcela novou kategorii hraní pomocí velmi jednoduchého systému. uDraw GameTablet vyjde s herním softwarem uDraw Studio. Další hry, které budou dostupné už v den vydání, zahrnují Pictionary a Dood’s Big Adventure. V průběhu roku 2011 pak budou vycházet další hry.
uDraw: Doods Big Adventure
uDraw: Pictionary

(Multi) Dragon Age 2 (datum vydání – 9.3.) - V Dragon Age 2 se hráči ocitnou v roli chudého uprchlíka Hawkea, jenž se dostane k moci, aby se stal nejvýznamnější postavou fantastického světa Dragon Age. Legenda o Hawkeově vzestupu je zahalena v oblaku mýtů a zkazek, pramenících z jeho pověsti člověka, jenž dokázal přežít Nákazu a stal se šampiónem Kirkwallu. Nový příběh se odehrává v rozpětí 10 let a hráči jeho vývoj ovlivňují prostřednictvím vlastních obtížných rozhodnutí, shromažďováním družiny v boji obratných spojenců, získáváním slávy a bohatství a zanecháváním vlastních stop v dějinách. Způsob, jakým budete hru hrát, se podepíše na osudech celého světa.
Koupit za 1298,- Kč - http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Dragon+Age+2+ .

(Multi) Homefront (datum vydání – 15.3.) - Píše se rok 2027. Svět, jak jej známe, se sbírá z patnáctileté ekonomické krize a o tenčící se přírodní bohatství se vede obrovský globální konflikt. Kdysi hrdá Amerika padla, její infrastruktura byla roztříštěna a její armáda rozprášena. Ze Spojených států, jež opustili všichni spojenci, je bezútěšná pustina měst obehnaných zdmi a opuštěných předměstí. Je to policejní stát, kde se sportovní stadiony proměnily na internační tábory a velké obchodní domy slouží jako garáže pro obrněná vozidla. Z kdysi svobodného národa jsou nyní vězni nebo odbojáři. Je tak na hráči, aby se přidal k odboji a vybojoval si svobodu.
Koupit za 1298,- Kč - http://www.gameleader.cz/?search.x=0&search.y=0&loc=search&super_id=&search_keyword=Homefront+ .

(PS3 exkluzivní) Motorstorm: Apocalypse (datum vydání – 16.3.) - Festival MotorStorm už rozryl Monument Valley, Pacific Island i Arctic Circle. Teď je čas vyrazit do města, které zrovna sužuje obrovské zemětřesení. Přežijte stovky ohromujících zničujících efektů v reálném čase, od střelby z kulometu, přes raketové útoky, až po zemětřesení, to vše během závodu. Budete si moci vybrat vozy z více než 12 kategorií, včetně supervozů, vytuněných kár, supermotorek, chopperů a spousty dalších, které přibyly k legendární směsici klasiky Hrajte on-line s až 16 hráči, bavte se v režimu rozdělené obrazovky s až 4 hráči, a využijte bohaté nabídky stahovatelných obsahů, včetně nových upravovatelných vozů, součástek a grafik z obchodu PlayStation Store.
Koupit za 1398,- Kč - http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/1375/motorstorm-apocalypse.html .

(PS3 exkluzivní) Yakuza 4 (datum vydání – 18.3.) - Yakuza 4 rozvíjí příběh Yakuzy 3 o rok později a zavede hráče zpět do Tokia. Příběh začíná zastřelením muže na území, které ovládá klan Tojo, organizace působící ve všech dosavadních dílech Yakuzy. Malý gang, který patří do klanu Tojo se pokusí zjistit, co se stalo, a jejich vůdce je brzy nalezen ubodán k smrti. Tyto události zapřičiní prudký boj o peníze, moc, postavení a čest mezi čtyřmi muži. Pravda vyjde najevo, když jsou odhaleny lži, zrady a provázané příběhy. Když se tito 4 neohrožení muži dají dohromady, zrodí se nová legenda Kamurocho.
Koupit za 1298,- Kč - http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/1367/yakuza-4.html .

(PS3 exkluzivní) PlayStation Move Heroes (datum vydání – březen)- Šest legendární hrdinů spojí své síly v intergalaktickém dobrodružství. Prozkoumejte úrovně z her Ratchet & Clank, Jak & Daxter a Sly Raccoon sloučené do tohoto balíčku určeného pro dobrodružství s pohybovým ovladačem PlayStation Move.

(Multi) Top Spin 4 (datum vydání – 16.3.)
(Multi) Lego Star Wars 3: The Clone Wars (datum vydání – 16.3.)
(Xbox 360) Serious Sam HD: 1st and 2nd Encounters (datum vydání – březen)
(PS3 exkluzivní) Tomb Raider Trilogy (datum vydání – 22.3.)
(PSP exkluzivní) Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy (datum vydání – 25.3.)
(DS exkluzivní) Okamiden (datum vydání – 25.3.)

Komentáře