Zombie akce Dying Light 2 Stay Human dostává první známky

novinka  28
Martin Šmíd, 2. 2. 2022 18:27
Akční hra Dying Light 2 Stay Human vychází až v pátek, ale už dnes odpoledne padlo embargo na recenze. Hodnocení napovídají, že se fanoušci mohou těšit na další zábavnou zombie akci, ale s řadou menších či větších nedostatků. Známky jsou pak rozmanité, od vysokých devítek až po průměr. Na Metacritic má v současnosti průměrné hodnocení 77, na Opencritic pak 74, což je dosti podobné jako v případě prvního dílu.

Techland vytvořil monstrózní pokračování, které je větší a lepší téměř ve všech ohledech. - 9.5/10 (Game Informer)

Na hru Dying Light 2 se čekalo dlouho, ale vyplatilo se. Čas strávený prozkoumáváním Villedoru jsem si užíval, hledání náhodných událostí a zdolávání budov mě vrátilo do časů starých dílů Assassin's Creed II. - 9/10 (PSU)

Dying Light 2 sice nepůsobí jako nějaká evoluce, ale stále je zábavný a příběh je silný a poutavý, oproti původnímu dílu značně vylepšený. - 8/10 (God is a Geek)

Dying Light 2 Stay Human je ambiciózní akční dobrodružná hra plná skvělého parkouru, úžasného otevřeného světa a také spoustu chyb. – 7/10 (IGN)

Dying Light 2 poskytuje skvělý open-world se zombiemi, ale postrádá působivý příběh nebo smysluplné volby. - 7/10 (GamesRadar+)

Hra Dyin Light 2 vypadá, jako kdyby někde cestou ztratila směr. Začíná jako zajímavá zombie hra, v níž je hrozba jasně hmatatelná, hlavní postava je slabá a svět je připraven pro dynamický příběh. Čím hlouběji se ale do hry dostáváte, spousta jejích nápadů se zdá být odsunuta na vedlejší kolej kvůli generické zombie zápletce, nezajímavým soubojům a absence jakéhokoliv nebezpečí. – 6/10 (VGC)

Hry Dying Light 2 je plná rozpaků. Z příběhu a postav bolí hlava a zdá se, že v mnoha oblastech by potřebovala vyladit. Ale i poté, co jsem dokončil hlavní část, jsem se přistihl, že se ke hře vracím, abych splnil další parkourovou výzvu, prozkoumal se další opuštěnou laboratoří nebo jen zkusil, jestli se dokážu dostat z bodu A do bodu B, aniž bych se dotkl země. - 6/10 (Gamespot)

Zdroj: Tisková zpráva

Dying Light 2: Stay Human

ps4xoneps5xsx
Warner Bros., Techland
Datum vydání hry:
4. 2. 2022
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
7/10

Komentáře