Zaklínač 3: Divoký hon má nové artworky a obrázky

novinka  5
Martin Šmíd, 1. 3. 2013 17:00
Hře Zaklínač 3: Divoký hon věnujeme už od jejího oznámení velkou pozornost, a budeme věnovat i nadále. V brzké době se můžete těšit třeba na obsáhlé preview se všemi dostupnými informacemi. Dnes vývojáři vydali kromě několika nových informací i vůbec první oficiální obrázky. Sice se jedná převážně už o několikrát viděné, ale sem tam se objeví i nějaký ten nový kousek, na který se vyplatí podívat. Obrázky naleznete na kartě - http://konzolista.tiscali.cz/games/onegame?link=zaklinac-3-4343&game4343-show=2 , kde jsou přiloženy i poslední artworky, které tak trochu naznačují, kam přesně se během hry podíváme.

Tisková zpráva: Zaklínač 3: Divoký hon je dosud neviděnou kombinací příběhového RPG a rozsáhlého živoucího otevřeného světa. CD Projekt RED se rozhovořil o tom, jak se studiu daří skloubit tyto různé přístupy k RPG žánru.

„Zaklínač 3 je plný důležitých a vlivných rozhodnutí a hráči si budou volit mezi příběhovými liniemi, které se v rámci jednoho průchodu hrou vzájemně vylučují. Díky tomu bude mít hra nesmírnou znovuhratelnost. Zaklínač 3: Divoký hon je vyvrcholením trilogie, přičemž hlavní příběh se bude točit kolem Geraltova pátrání po jeho milovaných a střetu s Divokým honem. Při svém putování hráči zavítají do zemí s vlastní jedinečnou atmosférou a společností a setkají se s nezapomenutelnými postavami. CD Projekt RED nevytvořil otevřený svět v jediném duchu, ale spíše se soustředil na rozmanitá a okouzlující prostředí, 30krát větší než ta v Zaklínači 2,“ řekl šéf studia CD Projekt RED, Adam Badowski.

Toto zasazení se mění podle akcí hráčů, a to nejen v závislosti na tom, jak se bude naplňovat Geraltův osobní příběh, ale také podle toho, jak se zapojí do důležitých místních zápletek v každé navštívené zemi a jak se vypořádá s mnoha pečlivě navrženými vedlejšími úkoly. Všechna vlákna tohoto příběhu, který si hráč z velké části píše sám, se mezi sebou i se světem propojí, díky čemuž se zrodí tak nelineární zážitek, jaký tu ještě nikdy předtím nebyl. Hlavní dějová linka zabere na jeden průchod asi 50 hodin herní doby a dodatečné příběhy přidají dalších 50 hodin, dohromady tedy jde o 100 hodin celkové herní doby.

Zdroj: Tisková zpráva

Zaklínač 3: Divoký hon

ps4xoneps5xsx
Cenega, CD Projekt Red
Datum vydání hry:
19. 5. 2015
KARTA HRY
10/10

Komentáře