Začal Halo Week: Drop Shock

novinka  0
Martin Šmíd, 8. 4. 2013 17:00
Pokud patříte mezi fanoušky skvělé akční hry Halo 4, která vyšla v minulém roce na konzoli Xbox 360, jistě vás bude zajímat právě odstartovaný týden na Xbox LIVE s názvem Halo Week: Drop Shock, během kterého bude k dispozici nejen balíček map Castle Map Pack, ale i nový soundtrack, výzvy a další speciální nabídky. Týden Halo Week: Drop Shock začal právě nyní, přičemž níže v novince se o něm dozvíte všechny podrobnosti, i rozpis, v jaké dny bude co přesně dostupné.

Tři nové mapy připravené ve spolupráci Certain Affinity a 343 Industries rozvíjí boj s vozidly ve velkých otevřených prostorách. Nově bude také představen systém hodnocení výkonu pro herní režimy War Games. Competitive Skill Rank (CSR) má hodnotící škálu 1 – 50 levelů, zlepšuje hlavně vyhledávání soupeřů pro hry a zobrazuje se také v profilu hráče na webu Halowaypoint.

Dále budou k dispozici speciální výzvy. Během hraní budou moci hráči získat více zkušeností. Speciální akce ve Spartan Ops umožní získat exkluzivní doplněk pro svého Avatara. Chybět nebudou zlevněné mapové balíčky nebo Halo 4 War Games Map Pass. Detailní rozpis jednotlivých akcí podle dnů je k dispozici níže.

Druhý díl soundtracku obsahuje 20 skladeb Neila Davidgeho, Kazumy Jinnouchiho a dalších skladatelů, kteří pracovali již na úspěšném soundtracku ke třetímu dílu hry. Skladby Halo 4 Original Soundtrack Volume 2 jsou seřazeny chronologicky podle výskytu ve hře, díky čemuž se hráč okamžitě přenese do její atmosféry. Soundtrack bude možné zakoupit na stránkách www.halo4soundtrack.com za 9.99 dolarů.

Rozpis Halo Week: Drop Shock
• Pondělí, 8. dubna – Castle Map pack a nový CSR systém
• Úterý, 9. dubna – Halo 4 Original Soundtrack Volume 2
• Středa, 10. dubna – Extra XP výzva
• Čtvrtek, 11. dubna – Speciální akce se Spartan Ops
• Pátek, 12. dubna – Výprodej Halo 4 DLC balíčků

Zdroj: Tisková zpráva, Microsoft

Halo 4

x360
Microsoft Game Studios, 343 Industries
Datum vydání hry:
6. 11. 2012
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře