Wolfenstein - 'BOOM BOOM' Gameplay Trailer

novinka  14
Martin Šmíd, 19. 2. 2014 17:00
Dnes jsme se konečně dočkali oznámení data vydání akční hry Wolfenstein: The New Order, která se tak na naše konzole dostane letos v květnu. Aby vývojáři ještě více navnadili hráče na vydání, byl vypuštěn nový trailer se spoustou gameplay záběrů, který dává naději, že bychom se mohli dočkat slušné atmosférické akce. Na trailer, který nastiňuje příběh a představuje i několik důležitých postav, se můžete podívat níže v novince.

Hra Wolfenstein: The New Order, jejíž vývoj probíhá ve studiu MachineGames, vdechuje nový život sérii, která je všeobecně považována za průkopníka žánru FPS. Její děj je zasazen do 70. let minulého století, ve kterém děsivý nacistický režim zvítězil díky tajemným vyspělým technologiím ve 2. světové válce. Nyní vládne světu železnou pěstí. Ve hře Wolfenstein: The New Order vás čeká náročný úkol zničit celou nacistickou válečnou mašinérií, při jehož plnění navštívíte všechny kouty Evropy.

Kdo si hru Wolfenstein: The New Order předobjedná, získá navíc jako bonus pozvánku do betaverze hry DOOM. Více informací o bonusovém přístupu do betaverze hry DOOM včetně příslušných podmínek a omezení najdete na stránkách www.wolfenstein.com/DOOM .

Zdroj: null

Wolfenstein: The New Order

ps4ps3x360xone
Bethesda Softworks, Zenimax Sweden
Datum vydání hry:
23. 5. 2014
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře