WipEout Omega Collection má vyjít koncem července

novinka  4
Martin Šmíd, 9. 3. 2017 16:10
Sony koncem minulého roku na akci PlayStation Experience oznámila speciální kolekci WipEout Omega Collection pro konzoli PlayStation 4, která bude obsahovat ve vylepšené vizuální kvalitě populární hry WipEout HD, WipEout HD Fury a WipEout 2048. Zatím jsme věděli, že kolekce bude dostupná někdy v létě, nyní se na oficiální stránce objevilo datum 31. července. Sony samozřejmě zatím nic nepotvrdila, ale nebylo by to poprvé, kdy by oficiální stránka nebo obchod PlayStation Store předčasně odhalil termín vydání.

Oficiální popis:
Ostré zatáčky, oblouky, ze kterých se dělá nevolno, i prudké srázy – jsi připravený na dechberoucí návrat hry WipEout, která se sem řítí na plný plyn? Omega Collection přináší veškerý obsah her WipEout HD, WipEout HD Fury a WipEout 2048, včetně 26 okruhů, které můžeš jet v obou směrech, 46 jedinečných závodních lodí, celé spousty herních režimů a také směsice nových i klasických hudebních skladeb.

Zbav se protivníků pomocí nejrůznějších zbraní, zatímco svištíš vzduchem za doprovodu nejzapamatovatelnějších melodií v historii závodních videoher. Ať už se právě předháníš s kamarádem na rozdělené obrazovce v režimu pro dva hráče nebo necháváš všechny vyzyvatele daleko za sebou v prachu v online závodech až pro osm hráčů, rychlou a zběsilou zábavu máš na dosah prstů.

Díky vylepšeným světelným efektům a vyladěné grafice na tebe čeká WipEout, jaký ještě nikdy nebyl k vidění.

Zdroj: playstation.com

WipEout Omega Collection

ps4
Sony Interactive Entertainment, Sony Interactive Entertainment
Datum vydání hry:
6. 6. 2017
KARTA HRY
9/10

Komentáře