Vycházejí recenze na Dragon's Dogma 2, padají vysoká hodnocení

novinka  5
Martin Šmíd, 20. 3. 2024 16:22
Koncem tohoto týdne vychází očekávaná akční RPG hra Dragon's Dogma 2 od Capcomu. Na ní už nyní ale padlo embargo a objevují se proto první recenze, v nichž padají vysoká hodnocení. Především za nádherný živý svět, napínavé souboje s řadovými protivníky i epickými velkými bossy, zábavnou hratelnost a skvělé audiovizuální zpracování. Co ovšem hře ubližuje, je optimalizace, která bude potřebovat zlepšit nejen na konzolích, ale také na PC.

„Obrovské zlepšení oproti originálu a strhující dobrodružství od začátku do konce.“ – 10/10 (Eurogamer)

„Dragon's Dogma 2 je triumfem, který vás nutí, abyste prozkoumali vše, co nabízí. Z hlavní cesty vás neustále vytrhává nová jeskyně, náhodný úkol, truhla, kterou našel jeden z vašich Pawnů, případně náhodné souboje. Tuhle hru zbožňuju, ačkoliv má pár věcí, které mohou někomu připadat těžkopádné. Je to mistrovské dílo.“ – 10/10 (TheSixthAxis)

„Dragon's Dogma 2 je vynikající pokračování, které vychází z kvalitních základů předchůdce a přináší napínavé dobrodružství v otevřeném světě.“ – 9/10 (Gamespot)

Dragon's Dogma 2 je spíše rebootem než pokračováním. Je to zvláštní a úžasná akční hra, která vylepšuje silné stránky původní hry, aniž by řešila její slabiny.“ – 8/10 (IGN)

Zdroj: TZ

Dragon's Dogma 2

ps5xsx
Capcom, Capcom
Datum vydání hry:
22. 3. 2024
Žánr:
Adventura, RPG
KARTA HRY
9/10

Komentáře