Vychází první recenze na Like a Dragon: Infinite Wealth, padají vysoké známky

novinka  10
Martin Šmíd, 23. 1. 2024 17:06
Zdá se, že letošní rok odstartoval pro hráče více než dobře. Nový Prince of Persia se překvapivě povedl, výborně podle všeho dopadla i bojovka Tekken 8, no a nyní vysoké známky dostává i hra Like a Dragon: Infinite Wealth od SEGY, která vychází už tento týden.

 „Like a Dragon: Infinite Wealth je nejlepší hrou studia, která nabízí skvělý příběh i hratelnost, která zůstává zábavnou po celou dobu.“ – 10/10 (God is a Geek)

„Like a Dragon: Infinite Wealth je jedno z nejlepších akčních RPG, jaké jsem za poslední roky hrál. Souboje jsou vynikající, stejně jako obsazení postav, a skutečnost, že hra je divná, ji dělá nepřehlédnutelnou." – 10/10 (VGC)

„Díky propracovanému bojovému systému, hvězdnému hereckému obsazení a nejlepšímu vedlejšímu obsahu, jaký kdy série měla, je Like a Dragon: Infinite Wealth jednou z nejlepších RPG her současnosti.“ – 9/10 (Attack of the Fanboy)

„Hra Dragon: Infinite Wealth je rozsáhlá, strhující a plná skvělých soubojů. Jde o jednu z nejlepších her v sérii." - 9/10 (IGN)



Zdroj: TZ

Like A Dragon: Infinite Wealth

ps5xsxps4
SEGA, SEGA
Datum vydání hry:
26. 1. 2024
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře