Vycházejí první recenze na očekávané akční sci-fi RPG Starfield

novinka  99
Martin Šmíd, 31. 8. 2023 18:32
Už zítra vyjde očekávaná akční sci-fi RPG hra Starfield od vývojářů z Bethesda Game Studios (The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout 3, Fallout 76 nebo Fallout Shelter). Vybraní novináři se ke hře dostali v předstihu, přičemž před malou chvilkou padlo embargo, takže už víme, že dopadla více než dobře. Na některá hodnocení se můžete podívat níže v novince.

 „Starfield je nejlepší a nejambicióznější hra z dosavadní knihovny Xbox Game Studios. Nebylo by přehnané tvrdit, že by se mohlo jednat o jednu z nejambicióznějších her vůbec a že řadu z těchto cílů splnila s relativně malými kompromisy.“ – 10/10 (Attack of the Fanboy)

„Starfield je ultimátní hra od Bethesdy. Bere to, co si lidé zamilovali na Falloutu a Skyrimu, a vrhá to do obrovské galaxie plné podmanivých postav.“ – 10/10 (VGC)

„Pokud doufáte v The Elder Scrolls nebo Fallout ve vesmíru, pak je to Starfield. Nejenže nabízí nespočet příběhů, které si přímo říkají o to, abyste je hledali na pozadí rozlehlé a lákavé hvězdné mapy, ale je to také nejvypilovanější hra od Bethesda Game Studios, jakou jsme kdy měli. – 9/10 (Press Start)

„Díky poutavému příběhu, charismatickým postavám a strhujícímu světu je Starfield okamžitou klasikou a triumfem pro Bethesda Game Studios.“ – 9/10 (Screen Rant)

„Počítejte s tím, že vám bude chvíli trvat, než se v tak rozsáhlém herním prostoru zorientujete, a čeká vás vesmír, který stojí za to objevit.“ – 8.5/10 (Game Informer)

„Starfield je významná RPG hra, i když ne ve všech oblastech splňuje očekávání.“ – 8/10 (Hardcore Gamer)

„Starfield sdílí spoustu DNA se Skyrimem a Falloutem 4, ale nedokáže se těmto legendám vyrovnat.“ - 7.5/10 (PC Gamer)

Starfield má určitě své momenty. Díky uspokojivé hratelnosti jsou souboje dobré, zejména když jsou začleněny do kulis v rámci lepších a poutavějších úkolů. Starfield je ovšem také hra, která se více než o kvalitu stará o kvantitu. – 7/10 (Gamespot)

„Starfield má mnoho sil, které působí proti němu, ale nakonec je těžké odolat jeho přitažlivosti díky rozsáhlým úkolům a povedeným soubojům.“ – 7/10 (IGN)

Hra Starfield má zatím v průměru na OpenCritic pěkných 87%.



Zdroj: TZ

Starfield

xsx
Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios
Datum vydání hry:
6. 9. 2023
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře