Ve Fortnite proběhl event The Event, jednu z hlavních postav hraje Dwayne Johnson UPDATE: Představení třetí kapitoly

novinka  24
Martin Šmíd, 4. 12. 2021 22:40
V populární akční hře Fortnite dnes večer proběhl dlouho očekávaný event The End, který ukončil současnou sezónu a zároveň druhou kapitolu. Během eventu došlo k přetočení celého ostrova, takže od kapitoly se fanoušci mohou těšit na kompletně novou mapu. Navíc jsme se dozvěděli, že jednu z hlavních postav celého Fortnite příběhu, která se jmenuje The Foundation, hraje Dwayne “The Rock” Johnson. Že se ve hře Fortnite objeví, se už nějakou dobu vědělo díky sporu mezi Epic Games a Applem, ale netušilo se, že to bude rovnou v roli jedné z hlavních postav. Níže v novince se můžete podívat na záznam celého eventu.


Studio Epic Games zatím neoznámilo, kdy začne nová kapitola, ale tak nějak se očekává, že to bude během pondělí. Jakmile bude oznámen přesný termín, tak se to zde dozvíte. 

UPDATE: 

Studio Epic Games vydalo oficiálně včera uniklý trailer, v němž představuje jednotlivé postavy nové třetí kapitoly, ale zároveň i zcela novou mapu a herní novinky. Mezi nimi je třeba možnost stavět kempy na uschovávání věcí mezi jednotlivými zápasy, možnost slidovat a nechybí ani nové zbraně a věci, které mají dopomoci k výhře. Nová kapitola běží na Unreal Enginu 5, díky němuž mohli vývojáři vylepšit vizuální zpracování o detailnější textury i nové efekty. Přepracována byla destrukce, zřejmě bude plně dynamické počasí a v traileru se objevilo i tornádo.

UPDATE 2: Nová sezóna právě odstartovala. Epic Games se ovšem potýká s přetížením serverů. Podle všeho je o novou sezónu obrovský zájem a vývojáři zaznamenali doposud největší dosavadní launch v rámci sezón. 

Zdroj: Tisková zpráva

Fortnite

ps4xonenswps5xsx
Epic Games, Epic Games
Datum vydání hry:
25. 7. 2017
Žánr:
Střílečka, RPG, Strategie
KARTA HRY
9/10

Komentáře