V kratších trailerech na Suicide Squad: Kill the Justice League se představuje Kapitán Boomerang, Harley Quinn a King Shark

novinka  6
Martin Šmíd, 27. 11. 2023 21:43
Vývojáři ze studia Rocksteady začali více propagovat svoji připravovanou akční hru Suicide Squad: Kill the Justice League, na níž pracovali v posledních několika letech. Tu bude možné hrát sólo nebo v kooperaci s kamarády, přičemž mezi hrdiny bude tentokrát Kapitán Boomerang, Harley Quinn, King Shark a Deadshot. První tři zmínění hrdinové se už dočkali vlastního kratšího traileru, který je představuje, ať už jde osobnost nebo jejich styl boje. Na trailery se můžete podívat níže v novince.

 „Hra Suicide Squad: Kill the Justice League s originálním příběhem zasazeným do rozsáhlého otevřeného světa města Metropolis posílá čtyři superpadouchy DC na sebevražednou misi proti invazivním mimozemským silám a superhrdinům DC plně odhodlaným zničit město, které kdysi přísahali chránit. Po celou dobu musí mít Sebevražedný oddíl na paměti smrtící výbušniny implantované v jejich hlavách, které mohou explodovat při prvním náznaku vzdoru,“ stojí v popisku hry. Ta vyjde začátkem února příštího roku pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 


Zdroj: TZ

Suicide Squad: Kill the Justice League

ps5xsx
Warner Bros. Interactive Entertainment, Rocksteady Studios
Datum vydání hry:
2. 2. 2024
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
5/10

Komentáře