V červenci vyjde pro PS5 akční strategie TimeMelters

novinka  0
Martin Šmíd, 30. 5. 2024 17:26
Začátkem tohoto roku vydali vývojáři ze studia Autoexec Games pro PC akční strategickou hru TimeMelters, která byla dříve dostupná skrze předběžný přístup. Dnes vývojáři oznámili, že se tato jejich hra dostane už 11. července na konzoli PlayStation 5, přičemž pracují i na verzi pro konzole Xbox Series X/S. Ty ovšem vyjdou později.

Oficiální popisek od vývojářů

Chybí vám skvělý starý lineární zážitek - který není opakující se - s úžasným příběhem a inovativními herními mechanikami? TimeMelters: Díl I - Čarodějky a hranice by mohla být hra právě pro vás! Můžete začít hrát režim Příběhu ve 20:00 (sólo nebo s přítelem) při dobré pizze a dokončit ji kolem 3:00, perfektní herní noc! A pak tu máte dalších 10 hodin herního času v režimu Výzvy!

Vytvořeno spoludesignérem Sang-Froid: Tales of Werewolves, TimeMelters vás přenese do mýtické země snů a nočních můr, kde se zdají čarodějnické procesy jedinou odpovědí na nadpřirozené síly ohrožující zemi.

TimeMelters je strategicko-dobrodružná hra, která obsahuje jedinečnou herní mechaniku: Cestování časem, které hráčům umožňuje vrátit se v čase a bojovat po boku sebe samých. Hrajete jako Teagan, čarodějka, jejíž moc byla nedávno propuštěna nežádoucím hostem. Nyní musíte vyrazit do zoufalého úsilí o očištění venkova od prosakujícího zla, které ho zkorumpovalo.

Není to RPG (i když obsahuje některé prvky, které obvykle vidíme v RPG, jako je strom dovedností, skvělý příběh a děsivý soundtrack), není to ani otevřený svět (i když máme kampaň s 20 obrovskými, unikátními mapami, které je třeba bránit), je to opravdu hra, která kombinuje strategii a akci s různými herními mechanismy (tower defense, hádanky, souboje s bossem, přežití, doprovodné mise atd.).

Zdroj: TZ

TimeMelters

xsxps5
Autoexec Games, Autoexec Games
Datum vydání hry:
11. 7. 2024
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře