Update Konzolisty o nové barvy a další novinky

novinka  80
Martin Šmíd, 18. 6. 2022 20:40
Tento týden jsme spustili novou verzi portálu Konzolista, na němž bychom vám chtěli přinášet novinky, recenze a další zajímavé články v následujících letech. Vypuštěním nové verze pro nás ovšem nic nekončí. Během prvních dní jsme opravili desítky chyb a vyslechli jsme si i zpětnou vazbu, díky níž jsme přidali editace komentářů, možnost reagovat na jiné komentáře a upravili jsme i rozvržení pravého sloupku. Hodně jste v komentářích zmiňovali, že vám přišla předchozí verze vzdušnější. Protože jsme už dnes ráno přidali možnost jednotlivé sekce webu viditelněji oddělit do bloků, aby mezi nimi byla mezera, jako tomu bylo u předchozí verze. Tlačítko na přepnutí naleznete v horní liště vedle přepínání denní a noční verze webu.

Dále jsme si všímali, že některým čtenářům nevyhovují základní barvy. To nás mrzí, a i proto jsme se rozhodli, že přidáme další dvě - team blue a team green, které zároveň mají také denní a noční verzi. Hodně jste si psali hlavně o modrou, tak doufáme, že vás potěší. Přepínat mezi barvami můžete úplně dole na webu v patičce.

I nadále budeme poslouchat vaší zpětnou vazu, která je pro nás hodně důležitá. Ostatně web děláme pro vás. O mnohých věcech si můžeme promluvit ve fóru, a třeba i v budoucnu přidat. Nejsme limitováni systémem, jako tomu bylo v minulosti u staré verze. Už nyní plánujeme několik dalších novinek, které ještě musíme trochu domyslet a rozpracovat, ale už se těšíme, až se o ně budeme moci s vámi podělit.

Přihlášení na Konzolistu

Jsme rádi, že mnozí se mohli hned přihlásit na Konzolistu se svým starým účtem. Bohužel u několika stovek čtenářů to nešlo automaticky, za problémy se omlouváme. Pokud máte s přihlášením problém, stačí nám napsat. Můžeme vám změnit mail, na který máte účet registrovaný, a na ten si pak už jen necháte poslat nové heslo.

Zdroj: Konzolista.cz

Komentáře