Únorový update přinesl do konce Xbox One řadu pěkných novinek

novinka  28
Martin Šmíd, 27. 2. 2020 17:55
Hráči na Xbox One se tento týden dočkali většího únorového updatu, který přinesl celkem dost zajímavých novinek a změn, které používání konzole minimálně zpříjemňují. Pokud vás zajímá, jaké novinky to jsou, můžete se dát do čtení níže v novince.

Zjednodušená domovská stránka – Aktualizace přichází s vylepšenou a přehlednější domovskou stránkou, která obsahuje více informací o dostupném obsahu. Zároveň zmizely záložky v horní části jako Mixer nebo Microsoft Store. Ty jsou nově pod domovskou obrazovkou.

Změny v My Games & Apps - Jedna z nejdůležitějších záložek doznala velkou změnu, díky níž je vše daleko přehlednější a můžete si lépe spravovat svoji herní kolekci.

Podpora GIFů v konverzaci – Nově je možné na konzoli Xbox One prohlížet animované obrázky ve zprávách svých přátel na Xbox LIVE.

Z kolekcí her v rámci Xbox Game Pass je možné instalovat jen určité hry – Pokud se v rámci předplatného Xbox Game Pass objevuje nějaká kolekce her, jako třeba Snenmue I a II, je možné nově zvolit přesně hru, jakou chcete nainstalovat. Nemusíte celou kolekci.

Vylepšení Mixeru – Nově je možné přepnout chat vedle sledovaného videa, jako to má Twitch, případně je možné nastavit rozlišení nebo si aktivovat více informací o streamerech, kteří vás zajímají, včetně jejich obsahu.

Umístění notifikací – Nově si můžete v nastavení vybrat, kde se vám na obrazovce budou zobrazovat notifikace. K výběru je šest míst. (Settings -> Preferences -> Notifications)

Nová možnost správy obsahu – Když dochází kapacita na disku a máte připojený externí disk, dostanete upozornění s návrhem pro přesun. 

Zdroj: Tisková zpráva

Xbox One

xone
Microsoft Game Studios, Microsoft
Datum vydání hry:
23. 11. 2013
KARTA HRY

Komentáře