Unikly první informace o hře Avatar: Frontiers of Pandora

novinka  13
Martin Šmíd, 31. 3. 2023 19:01
Před několika dny leaker @ScriptLeaksR6 sdílel první obrázek z akční first-person hry Avatar: Frontiers of Pandora, odehrávající se v oblíbeném filmovém univerzu, která je plánována na letošní rok. Dnes odpoledne se stejný leaker podělil o několik prvních informací z oficiálního popisku hry, který se k němu předčasně dostal. Na několik informací se můžete podívat níže. Je třeba nutné poznamenat, že je nelze ověřit, ale Ubisoft už stihl účet leakera nahlásit a jeho tweety nechal odstranit. Dá se proto předpokládat, že jsou informace pravdivé. Musíme ale i tak počkat na oficiální oznámení. To snad přijde v brzké době.

STAŇTE SE NA'VI

Využijte svou neuvěřitelnou sílu a hbitost a zároveň si upravte svou postavu, vyrábějte nové vybavení a vylepšujte dovednosti a zbraně, aby vyhovovaly vašemu hernímu stylu.

ZVLÁDNĚTE VÍCE BOJOVÝCH STYLŮ

Bojujte proti nebezpečím Pandory a osvojte si přesnost tradičních zbraní Na'vi, včetně luku a vrhače oštěpů, nebo využijte svůj lidský výcvik s ničivějšími zbraněmi, jako je útočná puška a brokovnice.

VZNÁŠEJTE SE NA OBLOZE

Zajměte a svažte se se svou osobní banshee - velkým okřídleným dravcem podobným drakovi, který vám poskytne výhodu ve vzdušném boji a lze ho využít k cestování na velké vzdálenosti.

PROZKOUMEJ SVĚT PLNÝ ZÁZRAKŮ A NEBEZPEČÍ

Odhalte epické divy Západního pohraničí - dosud neviděného kontinentu Pandory. Vydejte se na cestu krásnými, ale nepředvídatelnými oblastmi otevřeného světa, kde snížení ostražitosti může vést ke smrtelným chybám.


Zdroj: @ScriptLeaksR6

Avatar: Frontiers of Pandora

xsxps5
Ubisoft, Massive Entertainment
Datum vydání hry:
7. 12. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
7/10

Komentáře