Ukázka z hraní extrakční střílečky SYNDUALITY: Echo of Ada od Bandai Namco, oznámena uzavřená beta

novinka  1
Martin Šmíd, 5. 3. 2024 10:50
Před dvěma lety společnost Bandai Namco oznámila svoji PvPvE extrakční střílečku SYNDUALITY: Echo of Ada pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Od té doby jsme o ní neslyšeli, ale dnes se připomněla novým trailerem se záběry z hraní, na který se můžete podívat níže v novince.

Oficiální popisek hry od vývojářů

Hra SYNDUALITY: Echo of Ada se odehrává v roce 2222, několik let poté, co tajemný jedovatý déšť zvaný „The Tears of the New Moon“ vyhubil většinu lidstva a zrodil znetvořená monstra, která loví zbytek populace. Během apokalypsy si lidé vybudovali podzemní útočiště Amasia, kde vyvinuli a začali spolupracovat s umělou inteligencí zvanou Magus.

Hráči se ujmou role tzv. Drifterů; lidí živících se sběrem vzácné pozemské suroviny – krystalů AO. Při výpravách čelí xenomorfním Enderům a musí se spolehnout na AI parťáka Maguse, který je provází světem, pomáhá v soubojích a poskytuje pokyny, nápovědy a varování.

Hráči budou po celou dobu rozvíjet a posilovat pouto s touto umělou inteligencí. Hratelnost a souboje ve hře SYNDUALITY se točí kolem ozbrojených vozidel zvaných Cradle Coffin. Hráči je mají plně k dispozici a mohou si je přizpůsobit od vzhledu až po výzbroj tak, aby odpovídaly jejich vlastnímu hernímu stylu. Hráči se také mohou připojit k ostatním Drifterům on-line a buď jim pomáhat v misích, nebo jim bránit v postupu při soubojích o drahocennou kořist.

Vývojáři dnes také oznámili, že od 28. března do 1. dubna bude probíhat uzavřená betaverze, a to na všech platformách. Registrovat do ní je možné na oficiální stránce.


Zdroj: TZ

Synduality

xsxps5
Bandai Namco, Bandai Namco
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře