Ubisoft ruší tři neoznámené hry, znovu odkládá pirátskou akci Skull and Bones

novinka  31
Martin Šmíd, 11. 1. 2023 18:51
Herní vydavatel Ubisoft před malou chvilkou oznámil zrušení tří svých doposud neoznámených her, ale také další odklad očekávané pirátské akce Skull and Bones. Ta měla původně vyjít po několikaletém vývoji v listopadu minulého roku, ale nakonec byla odložena na začátek března. Ani tento termín ale nakonec nestihne. Ubisoft v oznámení sděluje, že v poslední období čelí obrovským výzvám, protože herní průmysl pokračuje v posunu směrem k velkým značkám a dlouhodobým live service hrám, které mohou oslovit hráče po celém světě, napříč nejrůznějšími platformami a svými obchodními modely. I proto se Ubisoft podle oznámení v posledních letech snažil své oblíbené značky jako Assassin’s Creed, Far Cry, Ghost Recon, Rainbow Six a The Division modernizovat a začlenit do nich nové trendy.

Co se týče hry Skull and Bones, ta zatím nemá nové datum vydání pro PC a konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S. „Hráči budou moci objevovat krásy hry Skull & Bones v nadcházejícím beta testu. Dodatečný čas se už vyplatil a přinesl působivé zlepšení kvality, což potvrdily nedávné testy. Věříme, že hráči budou vývojem pozitivně překvapeni. Rozhodli jsme se odložit vydání, abychom měli více času na dodání daleko vyladěnějšího a vyváženějšího zážitku a větší propagaci. Hra Skull and Bones vyjde na začátku finančního roku 2023-24," stojí v oznámení.

V dnešní finanční zprávě je i zmínka o výborné hře Mario + Rabbids: Sparks of Hope, která nedokázala naplnit očekávání, co se prodejů týče. „Navzdory vynikajícím hodnocením a přijetí hráčů, stejně jako ambicióznímu marketingovému plánu, nás hra Mario + Rabbids: Sparks of Hope v posledních týdnech roku 2022 a na začátku ledna překvapila podprůměrným výkonem. Just Dance 2023 také nedopadlo dobře. Se souhlasem představenstva proto dnes přijímáme další důležitá strategická a operativní rozhodnutí," říká v oznámení Yves Guillemot. V následujících měsících si Ubisoft hodně slibuje od her Assassin’s Creed: Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora, Skull & Bones a dalších, které teprve oznámí. 

Zdroj: TZ

Skull and Bones

ps5xsx
Ubisoft, Ubisoft Singapore
Datum vydání hry:
16. 2. 2024
Žánr:
Taktická, Adventura
KARTA HRY
6/10

Komentáře