Ubisoft oznámil Assassin's Creed: Syndicate

novinka  39
Martin Šmíd, 12. 5. 2015 18:00
Ubisoft na dnešek naplánoval speciální stream, přičemž nepřekvapilo, že byl během něj odhalen Assassin's Creed: Syndicate, který se bude odehrávat ve viktoriánské éře Londýna roku 1868. Hra bude mít tentokrát dva hlavní hrdiny - Jacob Frye a jeho sestra Evie Frye, kteří se musí v Londýně postavit režimu, aby zbavili lid chudoby, a hlavně našli Templáře, kteří vše řídí. Naštěstí budou mít v Londýně i některé důležité spojence, mezi nimiž je třeba spisovatel Charles Dickens a biolog Charles Darwin. Assassin's Creed: Syndicate nabídne pouze singleplayerový příběhový režim. Vývojáři se rozhodli, že se zaměří na tuto část, aby mohli nabídnout třeba i zatím největší město, jaké bylo v sérii vytvořeno. Londýn je zhruba o 30% větší než Paříž z minulého roku, přičemž obsahuje známé čtvrtě jako Westminster, the Strand, the City of London, Whitechapel, Southwark a Lambeth. Assassin's Creed: Syndicate vyjde 23. října letošního roku pouze pro konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Tisková zpráva
Assassin’s Creed Syndicate, vyvinut studiem Ubisoft Quebec ve spolupráci s dalšími osmi studii Ubisoft*, je epickým zážitkem pro jednoho hráče, zasazeným do prostředí Londýna v době vrcholící Industriální revoluce, období plného neuvěřitelné invence, která promění životy milionů lidí. V této době se rychle rozšiřovala mezera mezi chudými a bohatými a ze životů řadových dělníků se tak stávalo spíše legální otroctví. Nejnižší společenské vrstvy si tak v rámci boje o přežití vytvořili nový druh rodiny – gangy – a přizpůsobily se životu v podsvětí. Hráči se vžijí do rolí Jacoba a Evie Fryeových, assassinských dvojčat vychovaných k následování Kodexu. Jacob, cílevědomý, horkokrevný a nespoutaný vůdce podsvětního gangu se výrazně liší od své sestry Evie, mistrině skrývání a manipulace. Jacob a Evie se společně postaví proti rivalům, plutokratům i Templářům, aby vysvobodili lid z chudoby a korupce a získali zpět kontrolu na Londýnem.

V Assassin’s Creed Syndicate se hráči ocitnou v největším a nejmodernějším městském otevřeném světě ze všech dosud vydaných her série Assassin’s Creed. Boje jsou brutálnější než kdy dřív a nově budete soupeřit s nepřátelskými gangy a rozšiřovat sféru svého vlivu napříč Londýnem; to vše díky zbrusu novým zbraním, jako jsou mosazné boxery, nože kukri, revolvery nebo Assassínská rukavice. Assassin’s Creed Syndicate přinese také nový způsob pohybu a cestování v otevřeném světě: s vystřelovačem lana a háku vyšplháte na jakoukoliv Viktoriánskou budovu, během mžiku slaníte ze střechy na střechu nebo se z výšky spustíte přímo k vaší nicnetušící oběti; kromě toho využijete i koňská spřežení a parní vlaky, ať už pro zběsilý parkour po jejich střechách, sledování vašich nepřátel nebo rychlý únik po úspěšné misi.

„Možnost vést podsvětní gang, ovládat jakékoliv dostupné vozidlo a používat moderní nástroje k vypořádání se s rozlehlým Viktoriánským Londýnem, to je to co dělá tuto hru výjimečnou.“ Říká Marc-Alexis Côté, creative director v Ubisoftu. „Assassin’s Creed Syndicate byl ve vývoji více než dva roky a toto nové, moderní pojetí živého otevřeného světa určitě potěší jak dlouholeté fanoušky Assassin’s Creed, tak úplné nováčky.“

Zdroj: null

Assassin's Creed: Syndicate

ps4xone
Ubisoft, Ubisoft Quebec
Datum vydání hry:
23. 10. 2015
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře