Trailer na akční hru Star Wars Jedi: Fallen Order

novinka  75
Martin Šmíd, 13. 4. 2019 20:54
Před malou chvílí EA vypustila vůbec první trailer na očekávanou akční hru Star Wars Jedi: Fallen Order, na níž pracují vývojáři ze studia Respawn Entertainment (Titanfall nebo Apex Legends). Hlavním hrdinou je jeden z posledních přeživších členů řádu Jedi - Cal Kestis, který je na útěku. Vývojáři slibují nejen propracovaný příběh točící se kolem tajemství ztracené civilizace, ale také zábavnou hratelnost, možnost rozvíjet své schopnosti i techniky světelného meče. Více se o hře dozvíme později. Star Wars Jedi: Fallen Order vychází 15. listopadu pro PlayStation 4 a Xbox One.

Informace z oficiální stránky

Pociťte Sílu

Zdokonalte se v boji se světelným mečem v technikách úderů, blokování a vyhýbání se nepřátelům. S pomocí své zbraně a Síly se postavte jakékoli výzvě.

Nový příběh ze světa Star Wars

Jako jeden z posledních Jediů musíte udělat vše, co je nezbytné k přežití. Dokončete svůj výcvik dříve, než inkvizitoři Impéria odhalí váš plán na obnovu řádu Jediů.

Galaxie čeká

Prozkoumejte starodávné lesy, větrem bičované útesy a strašidelné džungle a sami se rozhodněte, kdy a kam se vydáte dále.

Zdroj: Tisková zpráva

Star Wars: Jedi Fallen Order

ps4xone
EA Games, Respawn Entertainment
Datum vydání hry:
15. 11. 2019
KARTA HRY
9/10

Komentáře