Tiskové konference na E3 2016

novinka  38
Martin Šmíd, 11. 6. 2016 17:06
Ačkoliv letošní E3 začne až v úterý, už od neděle budou probíhat jako každý rok velké tiskové konference, které vám samozřejmě vždy nabídneme online a následně vás budeme i informovat o důležitých oznámeních formou novinek a dalších článků. Zatím se níže v novince můžete podívat, kdo si letos přichystal tiskovou konferenci a kdy ji přesně bude mít.

EA – neděle ve 22:00


Co se očekává? - EA už dopředu avizovala, že se bude během tiskové konference věnovat hrám, které vyjdou nejen v letošním roce, ale i v letech 2017 a 2018. Každopádně se můžeme těšit na první záběry z akční hry Titanfall 2, ale také FIFA 17, NHL 17 nebo Mass Effect: Andromeda. Spekuluje se, že bude oznámeno i několik nových velkých her z univerza Star Wars. Navíc po skončení uspořádá EA prezentaci akční hry Battlefield 1, během níž uvidíme vůbec poprvé v pohybu multiplayerovou část.

Bethesda – pondělí ve 4:00


Prezentaci Bethesdy v minulém roce se setkala s kladným ohlasem, takže nepřekvapí, že tento rostoucí vydavatel bude mít tiskovou konferenci i letos. Zatím se ale moc neví, co od ní čekat. Spekuluje se o remasteru The Elder Scrolls 5: Skyrim, ale také hrách Wolfenstein: The New Order 2, The Evil Within 2 a Prey 2. Jedno je ale jisté, určitě bude na co se dívat.

Microsoft - pondělí v 18:30

U Microsoftu se dá předpokládat, že uvidíme nejen nové záběry z akce Gears of War 4, ale také z kooperativní hry Sea of Thieves studia RARE, strategie Halo Wars 2, Crackdown 3, případně adventury ReCore. Zcela jistě nebude chybět ani nějaké to nové oznámení, spekuluje se o Dead Rising 4, stejně tak se hodně mluví o slim verzi konzole Xbox One, která by měla vyjít už letos. Na oznámení výkonnější verze Xbox One je asi ještě brzy, ale třeba Microsoft překvapí.

Ubisoft – pondělí ve 22:00

Ubisoft letos po mnoha letech nebude prezentovat nový díl Assassin's Creed série, ale i tak by měla být tisková konference naplněna zajímavými hrami, mezi nimiž bude nejen tento týden oznámený Watch_Dogs 2, ale také Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, For Honor, South Park: Fractured But Whole a hry pro virtuální realitu.

Sony – úterý ve 3:00


Sony určitě bude během své tiskové konference mluvit o hrách pro headset PlayStation VR, který vyjde letos v říjnu. Dojde ale určitě i na klasické velké hry, spekuluje se o stanovení data vydání pro The Last Guardian, určitě uvidíme nové záběry z Horizon Zero Dawn případně adventury Detroit, no a nějaké to překvapení? Nový God of War se bere jako samozřejmost, tak uvidíme, jestli se objeví.

Nintendo – úterý v 18:00

Nintendo své karty vyložilo na stůl už před několika týdny. Nová konzole NX ještě není připravena k prezentaci, zřejmě se pořád jedná i s partnery třetích stran, takže si na její odhalení ještě nějakou tu dobu počkáme. Prezentace v úterý se bude věnovat hlavně novému dílu série Legend of Zelda, ale určitě uvidíme i nové záběry z jiných očekávaných her pro Wii U a 3DS.

Zdroj: null

Komentáře