Tento týden vyšla pro konzole PlayStation originální hra HUMANITY, odnáší si vysoká hodnocení + launch trailer

novinka  3
Martin Šmíd, 17. 5. 2023 14:53
Tento týden vyšla pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5 originální hra HUMANITY od vývojářů ze studia Enhance, která je od prvního dne dostupná i v rámci předplatného PlayStation Plus Extra/Premium. „Hra Humanity, jedinečná kombinace řešení hádanek a akční plošinovky, svěřuje osud celého lidstva do tvých rukou. Už jsme se zmínili, že jsi pes? Jsi shiba-inu, jehož úkolem je velet obrovským pochodujícím davům, aby skákaly, otáčely se, tlačily, plavaly, střílely a šplhaly na své cestě ke spáse. Proveď masy lidí přes víc než 90 etap příběhové kampaně plných překážek, nepřátel, hádanek, odemykatelných dovedností a divokých soubojů s bossy. Prohlédni si širokou škálu uživatelských úrovní (nebo si vytvoř vlastní!) navržených pomocí velmi snadno ovladatelného herního nástroje na tvorbu úrovní,“ stojí v popisku hry. Ta na sebe upoutala pozornost už během oznámení a lákala i skrze povedené trailery. Protože už je venku, objevují se první recenze, které ji chválí a padají v nich vysoká hodnocení.

Vybraná hodnocení

„Humanity je krásná, moderní předělávka hry Lemmings, která ve svých chytrých hádankách kombinuje mnoho různých žánrů a její skvělý editor úrovní má obrovský potenciál.“ – 9/10 (IGN)

„Příjemná logická hra bez stresu s podivným příběhem a souboji s bossy. Editor úrovní zaručuje, že se vždy najde něco nového, co potrápí váš mozek, a je to také dobrý přírůstek do knihovny PSVR 2.“ – 8/10 (TheSixthAxis)

„Humanity je zručně zpracovaný hlavolam se spoustou problémů k řešení, který vám dává volnost při dosahování cílů jednotlivých etap.“ – 8.5/10 (God is a Geek)

Launch trailer


Zdroj: TZ

Humanity

ps5ps4psvr2
Enhance, Enhance
Datum vydání hry:
16. 5. 2023
Žánr:
Puzzle, Indie
KARTA HRY

Komentáře