Tenisová série EA SPORTS

novinka  7
Martin Šmíd, 3. 9. 2008 15:06
Společnost Electronic Arts dnes oznámila zahájení vývoje úplně nové tenisové videohry pod značkou EA SPORTS™ ve svém vancouverském studiu EA Canada. Tenisová série EA SPORTS vyjde v roce 2009 nejprve pro konzoli Wii™, verze pro další platformy budou následovat. Půjde o první hru značky EA SPORTS s podporou nového příslušenství firmy Nintendo Wii MotionPlus™ pro Wii Remote™, díky němuž hráči získají nový rozměr přesnosti a citlivosti.

„V rámci snahy o rozšíření značky EA SPORTS a přilákání sportovních fanoušků z celého světa k novým atraktivním interaktivním hrám, bylo jasné, že renesance, kterou tenis momentálně zažívá, pro nás představuje obrovskou příležitost,” řekl prezident EA SPORTS Peter Moore. „Naše nová tenisová série, která vyjde nejprve ve verzi pro Wii, vtáhne fanoušky přímo do akce a nabídne vzrušení, napětí a drama, jaké skuteční šampióni zažívají v legendárních zápasech, například ve finále Wimbledonu minulý měsíc.”

EA SPORTS přinese živý tenis a umožní hráčům vyzkoušet si tlak a vzrušení při duelech na nejslavnějších dvorcích světa. Bude to jediná videohra, v níž si bude možné zahrát na kurtech All England Lawn Tennis Clubu – dějiště proslulého Wimbledonu. První tenisová série EA SPORTS nabídne revoluční způsoby hraní s postavami velikánů historie i současnosti tenisu, přičemž ovládání zásahu míče a pohyb na kurtu budou předčit vše, co se dosud v tenisových videohrách objevilo.

Více informací naleznete na www.easports.com/tennis a www.electronicarts.cz.

Zdroj: EA CZECH

Komentáře