Studio TT Games mělo zrušit několik připravovaných projektů, připravovat se má nová hra Lego Harry Potter

novinka  1
Martin Šmíd, 9. 3. 2023 10:39
Studio TT Games si mnozí spojí hlavně s LEGO hrami, naposledy jsme tu měli třeba povedené LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, které slavilo u hráčů i herních kritiků obrovský úspěch. Na čem studio v současnosti pracuje, zatím oficiální cestou nevíme, ale server Nintendo Life přinesl před několika hodinami informaci, že bohužel zrušilo několik připravovaných her. Některé měly být dokonce i v docela pokročilé fázi vývoje. Přes čtyři roky se mělo pracovat na hře s pracovním názvem Project Maley. Ta měla vznikat ve spolupráci s Disney a měla se v ní objevit celá řada oblíbených hrdinů z Příběhu hraček, Pirátů z Karibiku, Ledového království a dalších značek. Hra měla být nakonec zrušena z důvodu, že se až moc podobala loňskému Disney Dreamlight Valley. Mít dvě takto dosti podobné hry proto nedávalo moc smysl.

Dále mělo studio TT Games zrušit i připravovanou hru Lego Guardians of the Galaxy (pracovní název Project Cosmic). Jednalo se podle všeho o klasickou licencovanou LEGO hru obsahující postavy jako Nova a Adam Warlock. Tato hra měla být ve vývoji zhruba osmnáct měsíců. Dále se ve článku na Nintendo Life mluví o hře s pracovním názvem Project Rainbow Road. Nemělo jít o Lego hru, ale střílečku s různými postavami od Warner Brosu zahrnující hrdiny z DC, Ricka a Mortyho a další. Velký otazník má dle článku viset nad rozšířením Mandalorian pro LEGO Star Wars: The Skywalker Saga a odsunuta stranou měla být i Lego hra s Batmanem.

Vývoj na posledních dvou zmíněných projektech se měl zastavit z důvodu vývoje další velké hry – Lego Harry Potter. Té se má dostat stejné péče jako LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Po velkém úspěchu Hogwarts Legacy se vývojářům z TT Games a Warner Brosu ani nedivíme, že má tato hra u nich prioritu. 

LEGO Star Wars The Skywalker Saga

ps4xonenswps5xsx
Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games
Datum vydání hry:
5. 4. 2022
KARTA HRY
9/10

Komentáře