Studio FromSoftware doufá, že v budoucnu nebude mít mezi svými hrami tak dlouhé rozestupy

novinka  6
Martin Šmíd, 28. 4. 2023 17:33
Studio FromSoftware nám v posledních letech přineslo hned několik fantastických akčních RPG her jako Elden Ring, Dark Souls série nebo Bloodborne. V letošním roce se pak připravuje na vydání zatím parádně vypadající robotické akce Armored Core 6: Fires of Rubicon. Producent Yasuhiro Kitao nyní v rozhovoru pro magazín Eurogamer řekl, že v současnosti mají hned několik týmů pracujících na odlišných projektech, a proto doufám, že v budoucnu nebudou rozestupy mezi jednotlivými hrami tak velké, jako tomu bylo doposud. Cílem FromSoftware je vydávat častěji nové hry, ale zároveň u nich udržet vysokou kvalitu (to není dobrá zpráva pro ostatní studia, která by také chtěla sem tam nějaké to ocenění pro hru roku).

 „Je to naše filozofie, která se za posledních deset let příliš nezměnila, zejména od doby, kdy je Miyazaki prezidentem společnosti. Je to něco, o co jsme vždy usilovali: vytvářet něco nového, vytvářet něco originálního, něco, co nás jako hráče zajímá a baví. Takže v tomto smyslu se opravdu nic moc nezměnilo. Vyvíjíme více titulů současně, máme několik týmů, které pracují na různých projektech. Doufáme, že budeme do budoucna přinášet něco nového a vzrušujícího v ne tak dlouhých intervalech,“ dodává.

Jen připomeneme, že studio FromSoftware v současnosti připravuje ještě pro akční RPG hru Elden Ring velké rozšíření Shadow of Erdtree, které ale zatím nemá stanovené datum vydání, a to ani přibližný termín. 

Zdroj: Gamingbolt

Elden Ring

ps4xoneps5xsx
Bandai Namco, FromSoftware
Datum vydání hry:
25. 2. 2022
Žánr:
RPG
KARTA HRY
10/10

Komentáře