Společnost Private Division ukončila vydavatelskou smlouvu se studiem Bloober Team, to se mělo postarat o novou hororovou hru

novinka  1
Martin Šmíd, 31. 5. 2024 21:55
Polské studio Bloober Team v současnosti pracuje hned na několika hrách. Tou vůbec největší je bez debat remake druhého Silent Hillu pro PlayStation 5 a PC, který dneska dostal novou dlouhou ukázku i datum vydání. V roce 2021 byla oznámena spolupráce s Take-Two Interactive a jeho vydavatelskou divizí Private Division na nové hororové hře s pracovním názvem Project C. Jenomže před několika hodinami jsme se dozvěděli, že tato spolupráce byla ukončena. V současnosti se mají vyjednávat podmínky ukončení, přičemž vývojáři z Bloober Team by chtěli pro hru najít nějakého jiného vydavatele, který by ji uvedl na trh. Jestli se jim to povede, se teprve uvidí.

Důvod, proč se Take-Two Interactive rozhodl ukončit spolupráci, jsme se nedozvěděli. Nemusí za to moci ale samotná hra a její kvalita. Take-Two Interactive v posledních týdnech propouštěl a zrušil mnoho připravovaných her, aby ušetřil a mohl se soustředit na své stěžejní značky. Dá se předpokládat, že při těchto škrtech padla za oběť i nová hra studia Bloober Team. 

Zdroj: TZ

Komentáře