Spekulace: ​Odhalení hry Elden Ring je již na spadnutí

novinka  21
BarackObama, 15. 12. 2020 16:40
Elden Ring je jednou z nejočekávanějších her pro miliony fanoušků videoher od chvíle, kdy bylo oznámeno před více jak rokem. Jenže od uvedeného oznámení jsme se prakticky o hře nic nového nedozvěděli. Společnost FromSoftware poděkovala několikrát fanouškům za trpělivost, ale jak vývojářům začíná utíkat více a více příležitostí ukázat hru v chodu pod září reflektorů - například na nedávných oceněních pro nejlepší hru roku 2020 - o to více jsou i samotní fanoušci stále netrpělivější a Elden Ring vyhlíží při sebemenším náznaku jejího odhalení.

Zdá se však, že to nemusí již trvat příliš dlouho, než se znovu podíváme na zoubek dalšího očekávaného projektu od FromSoftware. Jeff Grubb z GamesBeat nedávno hovořil o nadcházejícím RPG ve svém podcastu, v němž naznačil, že Elden Ring je ve vývoji dostatečně daleko, aby jej vývojáři mohli předvést na The Game Awards, kdyby chtěli (což odpovídá nedávným spekulacím). Grubb dále uvedl, že FromSoftware pravděpodobně poskytne ukázku Elden Ring za velice krátkou dobu - možná i za měsíc či dva.

Vzhledem k tajemství kolem okna vydání hry vyvstává i otázka, pro jaké platformy se hra vůbec chystá. Je pravděpodobné, že Elden Ring skončí jako cross-gen hra, pokud se Grubbsova slova zakládají na pravdě a Elden Ring vyjde ještě v témže roce po jeho odhalení.

Zdroj: Tisková zpráva

Elden Ring

ps4xoneps5xsx
Bandai Namco, FromSoftware
Datum vydání hry:
25. 2. 2022
Žánr:
RPG
KARTA HRY
10/10

Komentáře