Spekulace: Odhalen seznam her, které Sony odhalí na své E3 konferenci

novinka  57
Martin Šmíd, 7. 5. 2014 19:30
Do E3 zbývá měsíc. Během následujících týdnů se proto budeme dozvídat zaručené zprávy o tom, co herní vydavatelé hodlají oznámit. Dnes přišel anonymní zdroj blízký studiím Sony a agentuře BBH New York, která se stará o marketing PlayStationu, se seznamem her, které mají být prezentovány na tiskové konferenci. V seznamu nechybí nový Uncharted, ale i několik dalších zajímavých her. Seznam je samozřejmě zatím jen hodně velkou spekulací, k níž se Sony odmítla vyjádřit, a tak je k němu nutné přistupovat. Je ale docela uvěřitelný, protože neprozrazuje nic víc, než co bychom se nemohli dočíst i z různých nabídek práce studií Sony. To ale samozřejmě neznamená, že vše Sony na E3 oznámí. Zatím raději seznam berte jako přání fanouška, než něco konkrétního. Co ostatně vy očekáváte od E3?

- 3 minuty dlouhý trailer na Uncharted 4 v ingame grafice. Grafika je podle všeho bezkonkurenční. Odehrávat se má v tropickém prostředí s různými časovými linkami – Nathan/Francis. Vydání léto 2015.

- Media Molecule připravuje hru pro Project Morpheus. Má jít o nějakou budovatelskou hru, v níž budeme vytvářet celý 3D svět. Hra zřejmě souvisí s ochrannou známkou Entwined, kterou si Sony zaregistrovala v posledních dnech.

- Gran Turismo 6 v 1080p a 60fps jako Gran Turismo 7: Prologue. Vizuálně prý ohromující + další sociální funkce. Vydání 2015.

- God of War 4 bude oznámen pomocí teaseru.

- Nedávno zaregistrovaná ochranná známka Kill Strain je ve skutečnosti restart Syphon Filter od studia Sony Bend. Vydání v zimě 2014.

- Wipeout je na cestě na PlayStation 4. Bohužel zatím není známo, kdo ho vytváří.

- I studio Quantic Dream připravuje trailer na svoji novou hru, ale není jisté, jestli ho Sony použije. Pokud Microsoft nepřijde s něčím velkým, pak si hru zřejmě Sony schová na Gamescom.

- Sony London připravuje velkou akční hru ze třetí osoby, bude oznámena během tiskové konference.

- Guerrilla Games připravuje velké akční RPG s otevřeným světem, které má potěšit hlavně hardcore hráče.

- Ready At Dawn bude prezentovat akci The Order:1886, která vyjde na podzim.

- Sucker Punch připravuje DLC pro inFAMOUS: Second Son.

- Sony Japan Studios má mít dvě hry. Project Beast – duchovní nástupce Demon Souls. Druhou hrou je údajně The Last Guardian, který byl předělán na PS4 a má vyjít už v zimě 2014.

- Evolution bude prezentovat Driveclub

Zdroj: null

Playstation 4

ps4
SCEE, SCEE
Datum vydání hry:
13. 12. 2013
KARTA HRY

Komentáře