Sony oznámila PS4 firmware 3.00 Kenshin

novinka  67
Martin Šmíd, 2. 9. 2015 9:46
Společnost Sony Computer Entertainment dnes oznámila velký firmware update pro konzoli PlayStation 4, který nese označení 3.00 Kenshin. Ten přinese spoustu novinek, na které se určitě podívejte níže v novince, přičemž někteří hráči si budou moci vše vyzkoušet ještě dnes díky nedávno spuštěnému preview programu. Oficiálně pak nový firmware vyjde během podzimu, přesné datum bude teprve oznámeno.

Online kapacita bude zvětšena – Majitelé členství PlayStation Plus si budou moci nově nahrávat na cloud úložiště až 10 GB dat, rovněž bude ukázáno, kolik místa ještě zbývá.

Youtube Live – Bude možné streamovat rozehrané hry na Youtube

Eventy – V této sekci budete upozorněni na nejrůznější akce ve hrách, které nejvíce hrajete, jako na oficiální vysílání, případně double XP víkendy a tak dále. "Tato funkce umožní hráčům objevovat, registrovat, účastnit se a sledovat herní události a velmi jednoduše je zpřístupní pomocí voleb „Mé události“ a „Vybrané události“. Oznámení o časech zahájení událostí lze dostávat jak na PS4, tak i do aplikace PlayStation®App, hráči pak budou moci události sdílet přímo na Facebook či Twitter pouhým stiskem tlačítka SHARE na bezdrátovém ovladači DUALSHOCK®4," píše se v tiskové zprávě. 

Oblíbená skupina – Byla přidána sekce Oblíbené skupiny do záložky Přátelé, abyste měli rychlí přístup ke kamarádům, s nimiž chcete často hrát. "Hráči budou moci označit nové či existující skupiny jako své oblíbené, takže bude nyní mnohem jednodušší zjistit on-line stav přátel a okamžitě zahájit hru. Hráči budou moci vytvářet a připojovat se k více skupinám, měnit název skupiny a upravovat náhled," píše se v tiskové zprávě. 

Komunita – Budete mít možnost vytvářet komunity založené kolem společných zájmů, jako jsou hry, žánry a tak dále. V komunitě se nebude jen psát, ale i sdílet obrázky případně se domlouvat na různých multiplayerových akcích. Pokud budete chtít najít hráče pro multiplayerové hraní, půjde o dobrou možnost, jak je najít.

Sdílení videoklipů na Twitteru – Hráči budou moci nahrát videoklipy přímo na Twitter, jeden bude moci být dlouhý 10 vteřin.

Samolepky – S aktualizací budete moci posílat samolepky svým kamarádům místo textových zpráv.

Now Playing / What’s New – Obrazovka s Now Playing zobrazí ještě více informací o tom, co dělají vaši kamarádi, a budete tak moci k nim rovnou skočit do Party, případně se připojit k nim do hry.

Live from PlayStation – Vylepšena byla tato část, která umožní snadněji sledovat poslední živá vysílání v reálném čase. "Hráči budou moci sledovat nejoblíbenější vysílání, videoklipy a snímky obrazovky sdílené z PS4. Oblíbenost bude stanovována podle počtu zhlédnutí ostatními hráči."

Pozvánky na sledování hry - Chcete zobrazit hru kamaráda? Můžete nyní zaslat žádost hráči, aby začal pro vás vysílat živě stream nebo vám dovolil hrát skrze Share Play.

PNG – Obrázky z her bude možné nyní ukládat i ve formátu PNG. 

Zdroj: blog.eu.playstation.com

Playstation 4

ps4
SCEE, SCEE
Datum vydání hry:
13. 12. 2013
KARTA HRY

Komentáře