Skybound oznámil crowdfundingovou kampaň pro AAA hru Invincible

novinka  4
Martin Šmíd, 16. 4. 2024 13:05
Komiksy Invincible (Neporazitelný) si získaly obrovskou oblibu u čtenářů, navíc následně zabodovalo i seriálové zpracování od Amazon Prime. Nyní to vypadá, že se dočkáme i videohry od Skybound Entertainment. Alespoň tato společnost oznámila crowdfundingovou kampaň, aby skrze ni získala částečně prostředky na vývoj velké AAA hry Invincible. Kdy bychom se jí měli dočkat, případně na jaké platformy, dnes oznámeno nebylo.

Pokud sledujete seriál, dokážete si představit, co od této hry můžete očekávat: spoustu akce, úžasný design postav a samozřejmě hodně krve," stojí v popisku. Ten dále naznačuje, že by mohlo jít o multiplayerovou live service hru, protože se v něm píše o pravidelném novém obsahu skrze DLCčka, updaty i rozšíření. Díky skvělé kompetetivní hratelnosti, prémiovým produkčním hodnotám a nejpokročilejším online a technickým základům vyjde Invincible v rámci prémiového modelu s několika DLC a rozšířeními a speciálními edicemi tak, aby byli uspokojeni všichni fanoušci,“ píše se v oznámení. „V kompetitivních a lokálních režimech bude hra navržena tak, aby přinášela nové příběhy do multivesmíru Invincible.“

Hra má vznikat v nově založeném studiu, v němž pracuje zhruba 30 veteránů herního průmyslu. Ti mají zkušenosti díky svému dřívějšímu působení ve společnostech jako EA, Activision Blizzard, Amazon Games, Epic Games a dalších. „Vytváříme hru, která zaručeně zaujme fanoušky komiksu, tak celosvětově oblíbeného seriálu i normální hráče,“ dodávají vývojáři v oznámení s tím, že díky tomu, že hru vyvíjí sami, budou mít nad ní plnou kontrolu. 

Stránku s crowdfundingovou kampaní se dostanete kliknutím na následující odkaz.

Zdroj: TZ

Komentáře