Samsung televize dostanou aplikaci pro hraní Xbox her skrze cloud, oznámeny demoverze pro Xbox Game Pass

novinka  48
Martin Šmíd, 9. 6. 2022 14:15
Microsoft dnes oznámil několik chystaných novinek, které umožní ještě více hráčům hrát hry z konzolí Xbox. Prvním velkým oznámením je, že Samsung televize (model 2022) dostanou aplikaci pro streamování her. Dále pak Microsoft připravuje i speciální demoverze pro Xbox Game Pass Ultimate, takže si jeho předplatitelé budou moci vyzkoušet nové hry nebo připravované novinky, které nebudou zařazeny v první den do Xbox Game Pass.

Více výhod členství Xbox Game Pass

„Jsme rádi, že můžeme oznámit, že ještě v letošním roce umožníme hráčům s Xbox Game Pass Ultimate hrát skrze cloud vybrané hry, které si zakoupili a nejsou součástí knihovny Xbox Game Pass. Také odhalujeme první podrobnosti o programu Project Moorcroft, který přinese našim členům Xbox Game Pass zábavu a objevování při hraní nových her, či připravovaných her.“

  • Program začne během příštího roku a bude se zaměřovat na to, aby nabídl nezávislým vývojářům z celého světa více příležitostí k budování nadšení z jejich her.
  • Vývojáři budou mít možnost zjistit, jak si jejich demoverze vedou, a budou za ně odměněni, což jim umožní přinést svoji kreativitu na Xbox a oslovit nové publikum díky službě Xbox Game Pass.

Možnost hrát na chytrých televizích Samsungu (modely 2022)

„Dnes jsme oznámili, že ve spolupráci se společností Samsung přinášíme aplikaci Xbox do chytrých televizorů (modely 2022), abyste mohli hrát stovky her s podporou cloudu bez konzole.

  • Budete moci hrát stovky našich her z Xbox Game Pass a Fortnite.
  • Hraní bude bez problémové a podobat se jakékoliv jiné streamovací aplikaci na televizoru. Stačí od 30. června zapnout aplikaci Xbox ze Samsung Gaming Hub nebo Media Hub, přihlásit se a pomocí Bluetooth propojit ovladač.

Xbox Design Lab je konečně dostupný i u nás 

Microsoft dnes oznámil, že Xbox Design Lab se dostává do 11 nových zemí, mezi nimiž je i Čerská republika. Už tak ani hráčům u nás nic nebrání v tom, aby si mohli navrhnout svůj vlastní unikátní gamepad. 

Zdroj: Tisková zpráva

Xbox Series X

xsx
Microsoft, Microsoft
KARTA HRY

Komentáře