Rozbalení krabice s Xbox One, Microsoft nakonec přibalí i headset

novinka  87
Martin Šmíd, 8. 8. 2013 15:15
K Microsoftu konečně dorazily první krabice s konzolí Xnox One, proto si jednu vzal Major Nelson a na oficiálním Xbox portálu ji rozbalil. Krabice podle očekávání obsahuje konzoli Xbox One, nový Xbox Gamepad, nějakou tu kabeláž, manuály, nový Kinect a trochu překvapivě i headset, který se podle původních informací měl prodávat samostatně za 25 euro. Hráči si ho ale nakonec vyřvali, takže bude v základním balení, což je jistě skvělá zpráva. Ne každý totiž byl nadšený z toho, že bude muset vyhazovat další peníze. Na celé rozbalení se můžete podívat níže v novince.

Xbox One Day One edice
Bonusovým obsahem je upravený ovladač s označením „ DAY ONE 2013“ s pochromovaným čtyřsměrným tlačítkem a digitální achievement. Obsah balení se dále již neliší od toho, co obdrží uživatelé, kteří si konzoli zakoupí později: konzole Xbox One, senzor Kinect, headset, 4K HDMI a zdrojový kabel.

Konzole Xbox One je vybavena Blu-ray mechanikou, 500GB hard diskem, infračerveným portem, možnostmi vysokorychlostního drátového i bezdrátového připojení a otvorem pro bezpečnostní zámek Kensington. Také Kinect prodělal celou řadou změn, vylepšena byla zejména technologie snímání, rozlišení senzoru a světelná citlivost. Ovladač Xbox One nabízí 40 designových vylepšení a vychází ze zachování úspěšné ergonomie ovladače Xboxu 360.

Zdroj: xbox.com

Xbox One

xone
Microsoft Game Studios, Microsoft
Datum vydání hry:
23. 11. 2013
KARTA HRY

Komentáře