Resident Evil Showcase: Trailer na Resident Evil Village, termín demoverze a oznámen The Mercenaries režim

novinka  32
Martin Šmíd, 16. 4. 2021 0:23
Před malou chvilkou skončila dubnová prezentace Resident Evil Showcase zaměřená na novinky ohledně Resident Evil série. Asi nepřekvapí, že se hodně mluvilo hlavně o připravované akční survival horor Resident Evil Village, která vychází už příští měsíc pro staré i nové konzole. Pokud jste prezentaci zatím neviděli, můžete si ji pustit ze záznamu níže v novince, kde je i to nejzajímavější, co nám přinesla.

Nový trailer na Resident Evil Village – Celá prezentace odstartovala novým parádním  trailerem na hru Resident Evil Village se spoustou doposud neviděných záběrů. Představil některá nová monstra i lokace, určitě byste si ho neměli nechat ujít.

Informace o demoverzi na Resident Evil Village - Capcom před několika týdny slíbil, že hra Resident Evil Village dostane před vydáním ještě jednu demoverzi, která tentokrát bude ukazovat více hratelnost. Demoverze bude mít zhruba hodinu a bude ukazovat nejen vesnici (30 minut), ale i zámek (30 minut). Hráči na konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5 budou mít k demoverzi přístup od 18. dubna (vesnice) a 25. dubna (zámek). Na ostatních platformách od 2. května.

Resident Evil Village přinese režim The Mercenaries – Vývojáři dnes oznámili, že hra Resident Evil Village bude obsahovat v základu i The Mercenaries režim, v němž bude nutné v časovém limitu čistit úrovně od nepřátel a postupovat tak dále. Aby bylo možné plnit čím dál těžší výzvy, novinkou bude přístup k obchodu mezi úrovněmi, v němž bude možné upgradovat zbraně i kupovat léčivé předměty či různé výbušniny. Další novinkou je pak možnost získávat během boje různé speciální schopnosti. Třeba rychlost nebo větší poškození na dálku. 

Resident Evil: Infinite Darkness má datum – Během dnešní prezentace jsme se dozvěděli, že připravovaný CGI seriál Resident Evil: Infinite Darkness, v němž se objeví oblíbení hrdinové Leon Kennedy a Claire Redfield, je téměř dokončen a bude mít premiéru na Netflixu už letos v červenci.

Rozlišení a framerate hry Resident Evil Village na konzolích

Na závěr prezentace jsme se dozvěděli o spolupráci se hrou Dead by Daylight, do níž zavítá obsah z Resident Evil série už letos v červnu.

Capcom připravuje pro VR headset Oculus Quest 2 hru Resident Evil 4 VR, v níž bude možné slavnou klasiku zažít z pohledu vlastních očí. Více o ní bude mluvit příští týden. 

Záznam celé prezentace

Zdroj: Tisková zpráva

Resident Evil Village

ps4xoneps5xsx
Capcom, Capcom
Datum vydání hry:
7. 5. 2021
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře