Razer představil sluchátka i nabíjecí stanici pro konzoli PlayStation 5

novinka  26
Martin Šmíd, 23. 11. 2021 13:17
Společnost Razer v minulém týdnu představila hned několik nových produktů určených pro konzoli PlayStation 5. Mezi nimi jsou hlavně nová bezdrátová sluchátka Kaira Pro a Kaira, ale také rychlonabíjecí stanice pro gamepad DualSense. Na představení produktů se můžete podívat níže v novince, kam přikládáme informace z tiskové zprávy, ale také oficiální obrázky.

Tisková zpráva:

Kaira Pro a Kaira

Duální bezdrátová sluchátka Razer Kaira Pro s haptikou se postarají o to, abyste se mohli plně ponořit do hraní na své konzoli. Jde o první bezdrátová sluchátka pro PlayStation 5, která mají Razer HyperSense. Tato inteligentní haptická technologie přináší bohatou a realistickou dotykovou senzorickou zpětnou vazbu na základě zvukových signálů. Hráči tak mohou ponořit své smysly do plně hmatového hraní. Sluchátka Razer Kaira Pro jsou vybavena osvědčenými 50mm měniči Razer TriForce Titanium pro čistý zvuk a zároveň jsou dostatečně lehká, aby ani dlouhé herní seance nepředstavovaly žádný problém.

Razer Kaira Pro nabízí i lepší komunikaci ve hře díky odnímatelnému superkardioidnímu mikrofonu Razer HyperClear. Sluchátka se tak zaměřují na rozpoznávání hlasu při potlačování šumu z okolí, aby byl váš hlas krásně zřetelný. Bezdrátová sluchátka mají také vestavěný mikrofon pro použití s telefonem. Uživatelé tak mají možnost připojit svá mobilní zařízení skrze Bluetooth i sluchátka používat s PS5, PS4, PC, ale i dalšími zařízeními, která mají USB-C nebo USB-A port skrze přiložený 2,4Ghz USB-C hardwarový klíč Razer HyperSpeed (USB-A adaptér v balení).

Mezi základní funkce sluchátek Kaira Pro patří:

  • Razer HyperSense pro dotykovou zpětnou vazbu a vyšší prožitek z hraní
  • 50mm titanové měniče TriForce od firmy Razer pro špičkové ozvučení
  • Odnímatelný superkardioidní mikrofon Razer HyperClear pro silný a realistický zvuk
  • Razer SmartSwitch pro přepínání mezi 2,4 GHz a Bluetooth
  • Podsvícení Razer Chroma RGB, které je možné nastavit v mobilní aplikaci Razer Chroma RGB

Naši nabídku sluchátek pro PlayStation 5 doplňují duální sluchátka Razer Kaira. Hráči – ať už na konzolích nebo telefonech – si mohou užívat bezkonkurenční pohodlí při hraní díky funkci Razer SmartSwitch, která jim umožní plynule přepínat mezi zařízeními připojenými přes 2,4 GHz nebo Bluetooth.

Mezi základní funkce sluchátek Kaira patří:

  • 50mm měniče TriForce od firmy Razer pro špičkové ozvučení
  • Kardioidní mikrofon Razer HyperClear pro lepší čistotu hlasu
  • Razer SmartSwitch pro přepínání mezi 2,4 GHz a Bluetooth

Rychlonabíjecí stanice

Dnes byly také oznámeny rychlonabíjecí stanice Razer. Stanice byly promyšleně navrženy v celé škále barev, které ladí s galaxií inspirovanými bezdrátovými PS5 ovladači DualSense. Rychlonabíjecí stanice Razer zvládne rychle nabít ovladače tak, aby byly připravené ke hraní už za méně než 3 hodiny. Uživatelé PS5 tak nemusí čekat dlouho na další herní zážitek. K dispozici je v bílé, černé a červené barvě, aby bylo dosaženo celistvého vzhledu.

Zdroj: Tisková zpráva

PlayStation 5

ps5
Sony Interactive Entertainment, Sony Interactive Entertainment
KARTA HRY

Komentáře