Psychologický horor Someday You’ll Return od českého studia CBE Software vychází pro konzole PlayStation

novinka  17
Martin Šmíd, 7. 3. 2023 15:10
Česká společnost Bohemia Interactive dnes představila Director’s Cut verzi povedeného psychologického hororu Someday You’ll Return od tvůrců ze studia CBE Software, která je od dnešního dne dostupná nejen na PC, ale také konzolích PlayStation 5 a PlayStation 4. „Someday You'll Return je příběhová hra o pátrání po ztracené dceři Stele v surrealistických lesích jižní Moravy. Hráč se vžívá do postavy Daniela, otce Stely, který je nucen vrátit se do lesa, do kterého se zapřísáhl, že už se nikdy nevrátí. Příběh Someday You’ll Return se zabývá pojmy otcovství, strachu, lží a smířením se s vlastní minulostí. Hra obsahuje prvky fantasy a hororu, i když ne vždy je zřejmé, co je skutečné a co ne a kdo je skutečné monstrum,“ stojí v popisku hry.

Someday You'll Return je příběhová hra o pátrání po ztracené dceři Stele v surrealistických lesích jižní Moravy. Hráč se vžívá do postavy Daniela, otce Stely, který je nucen vrátit se do lesa, do kterého se zapřísáhl, že už se nikdy nevrátí. Příběh Someday You’ll Return se zabývá pojmy otcovství, strachu, lží a smířením se s vlastní minulostí. Hra obsahuje prvky fantasy a hororu, i když ne vždy je zřejmé, co je skutečné a co ne a kdo je skutečné monstrum.

„Someday You’ll Return: Director’s Cut je kompendiem vice než dvou let intenzivní práce nad titulem, na který jsme s Lukášem Medkem velmi pyšní. Ačkoliv původní záměr byl pouze portovat hru na konzole, dopracovat pořádnou podporu herních ovladačů a lokalizovat hru do více jazyků, díky spolupráci s Bohemia Interactive nyní Director’s Cut obsahuje jak kvantum nového obsahu a funkcí, tak i úpravy hratelnosti a celkové plynulosti při průchodu hrou. Kromě nových funkcí obsahuje hra přes tisíc oprav a vylepšení, které ze hry dělají nesrovnatelně lepší zážitek. Pevně věřím, že hráči investované úsilí ocení a vrhnou se do prozkoumávání tajů temného příběhu o hledání zmizelé dcery,“ doplňuje Jan Kavan z CBE Software, tvůrce hry.

Hra Someday You'll Return: Director's Cut je dostupná skrze PlayStation Store za 659 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva

Someday You'll Return: Director's Cut

ps5ps4
CBE Software, CBE Software
Datum vydání hry:
7. 3. 2023
KARTA HRY
7/10

Komentáře