PS Game Collection pro srpen – Mafia 2, NFS : Most Wanted a Spec Ops: The Line

novinka  39
Martin Šmíd, 17. 7. 2013 13:45
Pomalu se blíží srpen, no a Sony proto dnes oznámila, jaké hry budou čekat v PlayStation Plus Game Collection pro Playstation Plus uživatele. A že je opět na co se těšit. Od 31. července si budete moci zahrát zcela zdarma na Playstationu 3 povedené hry jako Need for Speed: Most Wanted od Criterion Studios, Mafia 2 od 2K Czech a akci Spec Ops: The Line. Akce samozřejmě bude i pro kapesní konzoli Playstation Vita, pro kterou budou připraveny hry Lego Lord of the Rings a When Vikings Attack!. Rozhodně služná nabídka. Co na ni říkáte?

Připoutejte se, dupněte na plyn, chopte se volantu a vyrazte na šílenou jízdu o život v titulu Need for Speed Most Wanted, který je určen pro platformu PS3. Předjíždějte policisty, řiďte lépe a rychleji než vaši přátelé, přechytračte své rivaly a rozhodujte se ve zlomku sekundy, abyste unikli neúprosné policii, která na vás číhá na každém kroku. Využijte otevřený svět ve svůj prospěch, najděte úkryty, překonejte překážky a získejte nová vozidla, která vám zajistí skvělý náskok. Zapněte si pásy a připravte se na dobrodružství, které vám přináší tato klasika.

V srpnu dorazí epický zločinecký příběh Mafia II i na PS3. Vito Scaletta si v ulicích Empire Bay začal budovat pověst člověka, který spolehlivě vykoná to, co se od něj požaduje. Spolu se svým kamarádem Joem pracuje na tom, aby to dokázal i Mafii. Rychle šplhá po žebříčku a páchá zločiny stále větších rozměrů a se stále těžšími následky. Život tohoto chlapíka není však až tak jednoduchý, jak se zdá. Na to, aby se stal právoplatným členem, musí podstoupit dramatické silniční honičky, drsné bitvy a neustále přestřelky. Titul Mafia, inspirovaný mafiánskou tradicí, se vyznačuje působivými postavami a filmovým podáním a nabízí hráčům lákavý únik z reality do světa, kde vládnou zcela jiné zákony.

Po napínavých zážitcích z prostředí mafie se postavte tváří v tvář výzvám, které vám přináší titul Spec Ops: the Line. Od okamžiku, kdy katastrofická písečná bouře smetla ze zemského povrchu Dubaj, uplynulo již 6 měsíců. O život přišly tisíce lidí, včetně amerických vojáků, jejichž misí bylo evakuovat město. V této hře se ocitnete v roli Martina Walkera, kapitána americké armády, a se svým elitním týmem Delta Force budete vysláni, abyste prohledali tuto nebezpečnou oblast a zachránili druhy, kteří přežili. Titul Spec Ops: the Line je moderní provokativní střílečka z pohledu třetí osoby, která je určena pro platformu PS3. Hráči se ocitnou uprostřed nevyzpytatelných situací a budou muset učinit rozhodnutí, která dokonale prověří jejich morálku a ovlivní lidské životy.

Pokud toužíte po hře plné dynamiky, sáhněte po PS Vita a vydejte se do Středozemě v heroickém titulu LEGO The Lord of the Rings určeném pro celou rodinu. Tato hra je založena na filmové trilogii Pán prstenů a hráče zve na cestu plnou dobrodružství a událostí z klasického příběhu, která je protkána humorem a nekonečnou rozmanitostí.

Zúčastněte se hrůzostrašných bojů s obávanými Vikingy, kteří náhle obsadili Británii (před více než 1000 lety) v titulu When Vikings Attack určeném pro PS Vita. Ačkoliv jejich zbraně už zapadly prachem, přece touží po boji. Ovládejte skupiny civilních obyvatel, které mohou zvedat a házet po nepřátelích vše, co najdou - od silničních tabulí a poštovních schránek až po dopravní prostředky. Nezapomínejte však na to, že Vikingové mají podobné úmysly. Úskoky jsou proto stejně důležité jako dobrý cíl. Ochraňte před svými nepřáteli farmy, tržiště a budovy a zapojte se svými přáteli do zuřivých bojů v této hře určené pro více hráčů.

Zdroj: Tisková zpráva, Sony Czech

PlayStation Plus Essential, Extra, Premium

ps4ps5
PlayStation, PlayStation
Žánr:
Adventura, Arkáda, Bojovka, Puzzle, Real Time Strategie (RTS), RPG, Strategie, Sport, Střílečka, Závodní
KARTA HRY

Komentáře