Příští týden vyjde demoverze na Balan Wonderworld

novinka  1
Martin Šmíd, 21. 1. 2021 12:21
Herní vydavatel Square Enix oznámil, že příští týden 28. ledna uvolní demoverzi na svoji připravovanou hru Balan Wonderworld od tvůrců Sonic the Hedgehog. Demoverze, jenž bude dostupná na PC, PlayStationu, Xboxu a Nintendu Switch, má dle vývojářů nabízet zhruba dvě hodiny hratelnosti, přičemž úrovně a minihry bude možné hrát sólo i v kooperaci s kamarádem.

„Dva hráči mohou prozkoumávat kouzelný svět jako Leo a Emma v místním kooperativním módu a kombinovat různé schopnosti které jim propůjčují různé obleky. Užívejte si minihry a sbírejte Balanovy sošky. Demo představí tři z dvanácti kouzelných světů,“ stojí v popisku z tiskové zprávy.

1. svět - Muž, který zuří proti bouři

Tento tajemný svět je utkán ze vzpomínek farmáře Jose Gallarda, farmáře, jehož krásné kukuřičné pole zasáhla bouře. Uvnitř světa číhá Barkholomew, který stělesňuje Joseho zoufalství po zničeném kukuřičném poli.

Využijte k úspěšnému dokončení řadu kostýmů, včetně Jumping Jack, který umožňuje hráčům skákat z místa na místo a kam by se normálně nedostali, a také Dainty Dragon, který svým ohnivých dechem čistí překážky z cesty!

4. svět - Chlapec, který byl byl větrem

Čtvrtý svět se odehrává ve fantastickém prostředí zrozeném ze srdce Chang Haoyu a jeho lásky k otevřenému nebi, kde jsou po obloze rozptýleny plovoucí ostrovy všech velikostí. V tomto světě by se mohl hodit kostým Stoupající ovce, který se může vznášet nafouknutím a načechrání rouna , a kostým Aero Acrobat, který může stoupat po obloze a mířit kopy na balóny a nepřátelé!

6. svět - Dívka a kotě

Šestý svět sleduje příběh Caaa Miliganové a zobrazuje město, kde potkává roztomilé kotě. V tomto kouzelném světě postaveném z příjemných vzpomínek Cass, se ve vzduchu vznášejí kousky cukrovinek a knih. Mezi kostýmy, které pomohou hráčům řešit záhady a provádět silné útoky, patří kostým Gear Prince, který dokáže roztočit ovladače

Zdroj: Tisková zpráva

Balan Wonderworld

ps4xonenswps5xsx
Square Enix, Arzest
Datum vydání hry:
26. 3. 2021
Žánr:
Plošinovka
KARTA HRY

Komentáře