Představení PvP části hry Overwatch 2, zápasy budou 5v5

novinka  4
Martin Šmíd, 21. 5. 2021 10:18
Vývojáři ze studia Blizzard se zatím během prezentací akční hry Overwatch 2 věnovali převážně nové PvE části. Včera večer ovšem uspořádali stream, v němž se rozpovídali o PvP části, která oproti prvnímu dílu dozná několik změn. Tou asi největší je, že zápasy už nebudou probíhat 6v6. Nově budou 5v5 s tím, že dva hráči si budou moci vzít DPS hrdiny, dva hráči podpůrné hrdiny a jeden hráč si bude moci vzít silného tanka. Ze záběrů se zdá, že díky této změně i úpravě jednotlivých hrdinů a jejich schopností jsou hry o něco rychlejší. Záznam včerejšího streamu se záběry z hraní si můžete pustit níže.

Kromě představení PvP části jako takové vývojáři ukázali i několik map pro Overwatch 2, ať už jde o New York nebo Rio de Janeiro Hybrid, případně mapy Toronto a Rome pro nový Push mód. Tyto mapy byly představeny už v minulosti a vývojáři nyní ukázali, jak je od posledně upravili. Představena byla i zcela nová mapa Monte Carlo.

Hra Overwatch 2 je ve vývoji pro konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Zatím nemá stanovené datum vydání. 

Zdroj: Tisková zpráva

Overwatch 2

ps4xonenswps5xsx
Activision, Blizzard Entertainment
Datum vydání hry:
4. 10. 2022
Žánr:
Střílečka, Strategie
KARTA HRY
8/10

Komentáře