Představena hra Dragon Ball: Sparking! ZERO pro PS5 a Xbox Series X/S

novinka  1
Martin Šmíd, 9. 12. 2023 9:10
Během The Game Awards bylo oznámeno docela velké množství nových her, což bohužel vyústilo v tom, že některé trochu zapadly a moc se o nich nemluví. To třeba potkalo hru Dragon Ball: Sparking! ZERO od Bandai Namco pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S, o níž se rozhodně vyplatí zmínit. Zvláště když jde o první hru Budokai Tenkaichi série po více než 15 letech. Níže v novince se můžete podívat na oznamující trailer. „Debutový trailer, který představil in-game záběry, odhalil vizuálně ohromující, autentické pokračování série BUDOKAI TENKAICHI spolu s věrným ztvárněním legendárních postav a jejich speciálních schopností, které bojují v epických bitvách na obrovských a zničitelných arénách,“ píše se v oznámení.

„Hru DRAGON BALL: Sparking vyvinula společnost Spike Chunsoft, tvůrci původní série BUDOKAI TENKAICHI. ZERO posouvá sérii do nové éry tím, že využívá sílu Unreal Engine 5 a posouvá hranice hratelnosti a funkcí arénového bijáku,“ dodává Bandai Namco.

"Jsme rádi, že po více než 15 letech můžeme jednu z nejoblíbenějších herních sérií DRAGON BALL vynést na novou úroveň a dát hráčům to, na co čekali, a zároveň ji představit zcela nové generaci," řekl Arnaud Muller, generální ředitel společnosti Bandai Namco Europe. "DRAGON BALL Z: BUDOKAI TENKAICHI byl průkopníkem 3D akčních soubojů a DRAGON BALL: Sparking! ZERO pokračuje v tomto odkazu a zároveň přidává nové žánrové prvky, které jsou možné pouze díky nejnovějším herním platformám, a přináší tak jeden z nejúchvatnějších zážitků z anime her všech dob."

Zdroj: TZ

Dragon Ball: Sparking! ZERO

ps5xsx
Bandai Namco, Spike Chunsoft
KARTA HRY

Komentáře